Poolia Engineering · Publicerad 13 sept

Har du erfarenhet av Oracle och söker långsiktigt konsultuppdrag? Till kund i Umeå söker vi nu en Projektledare inom produktionsteknik. Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå till och med juni 2019. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Projektledare ansvarar du för planering, förberedelse och beställning av material, produkter och tjänster i samband med tillverkning, testning och leverans av produkter från Customized BioProcess Solutions. Du ansvarar också för aktiviteter som är förknippade med lagring av komponenter, fysisk inventering och prissättning av komponenter och underhåll av artikeldata i ERP- och PDM-system.

Vidare kommer dina arbetsuppgifter bland annat innebära:
  • Beställning av material och OSP samt logistikplanering för projektet.
  • Offertansvar för komponenter, produkter och tillverkningsaktiviteter.
  • Registrering av artiklar i Magic och Oracle.
  • Förberedelse av inköpsspecifikationer samt hantering av bytesorder i produktion.
  • Undersökning av IPV / PPV.
  • Att fysiskt delta i inventering och rapportering.
  • Materialtransaktioner inom CBS-projekt.
  • Godkännande av prisskillnader mellan order och faktura på produktionsmaterial.
  • Att tillsammans med LSD godkänna komponenter för användning där artikeln inte motsvarar PO.
Vem är du?

Till rollen som Projektledare söker vi dig med erfarenhet från produktion- eller konstruktionsarbete av produkter för biofarmaceutiska industrin. Du har erfarenhet av Oracle samt besitter goda kunskaper i engelska, i såväl tal som skrift.

Som person är du strukturerad, pålitlig och serviceinriktad samt trivs med att arbeta både enskilt och i team.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
27 sept
Ort
Umeå
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare