Poolia Engineering · Publicerad 8 nov

Till uppdrag hos kund i Umeå söker vi nu en Servicetekniker. Uppdraget förväntas starta i december för att pågå under sju månader med goda chanser till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Längtar du efter ett händelserikt och rörligt arbete där du ständigt får utvecklas och möjlighet att växa inom företaget? Som Servicetekniker får du en social vardag då du dels kommer att träffa kunder ute på fältet och dels ge support över telefon. I ditt mångfacetterade jobb får du ta dig an både akuta och planerade uppdrag inom robotserviceområdet. Du kommer att ägna dig åt allt från avhjälpande och förebyggande underhåll till processoptimering, programmering och idrifttagning. Som servicetekniker kommer du besöka kunder på plats i deras anläggningar och i jobbet ingår även beredskap och helgtjänstgöring. Det kan även förekomma resor i Sverige och utomlands.

Vem är du?

För att bli framgångsrik i rollen som Servicetekniker har du en gymnasieutbildning med teknisk inriktning samt kunskaper inom elektronik och mekanik. Du har lätt för att sätta dig in i ny teknik samtidigt som tidigare arbete med robotar och automatisering är en fördel. Erfarenhet av PLC samt av att läsa elscheman och ritningar är meriterande. Då vår kund arbetar mot den globala marknaden behärskar du, förutom svenska även engelska i tal och skrift. Har du kunskaper i ytterligare språk är det meriterande.

Som person är du en hjälpsam och kundfokuserad initiativtagare. Du är ordningsam och målstyrd och har förmågan att arbeta individuellt och i team. Då du dagligen kommer att ha kontakt med kunder bör du också vara social och utåtriktad samt ha viljan att representera vår kund på bästa sätt.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
22 nov
Ort
Umeå
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga