Poolia IT · Publicerad 16 feb

Just nu söker vi en Supporttekniker till kundsupport - IT / Helpdesk hos vår kund i Umeå. Uppdraget är på heltid. I rollen får du här möjlighet att hjälpa organisationens användare med frågor de har kring sin IT-miljö. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som Supporttekniker till kundsupport - IT / Helpdesk svarar du på inkommande samtal samt epost och hjälper kunden genom god service i olika typer av ärenden. Inkommande ärenden skiljer sig i hög grad åt och ställer därför höga krav på dig som person att bemöta alla på ett bra sätt samt att du har en stor vilja till problemlösning.

I rollen som IT Helpdesk medarbetare kommer du vara del av teamet på IT-avdelningen, vars uppgift är att ge service och verksamhetsstöd till i första hand organisationens medarbetare.

Din profil

Vi söker dig som har en brinnande vilja att hjälpa kunder och medarbetare.

Vi ser att du har någon typ av relevant utbildning, exempelvis som systemvetare, datavetenskap, nätverk och kommunikation eller beteendevetenskap i IT-miljö.

Du har viss tidigare erfarenhet av arbete inom nätverk och IT-miljöer och är van vid att arbeta i Windows och Microsoft Office.

Meriterande är om du tidigare arbetat med IT support samt har kunskap inom SQL databaser.

Då arbetet består av att hjälpa användare av systemen är det viktigt att du som person är serviceinriktad och gillar att kommunicera med både kollegor och kunder. Du har en positiv inställning, en vilja att självständigt kunna lösa problem och en god samarbetsförmåga. Du behärskar både det svenska och engelska språket mycket väl.

Specialist inom IT

Liksom du är vi på Poolia specialister inom IT, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom

bland annat miljö-, energi-, infrastruktur-, fordons-, process- och produktionsindustrin. Vi har erfarenhet av tillsättningar till både privat och offentlig sektor.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 mars
Ort
Umeå
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga