Poolia Sälj & Marknad · Publicerad 1 feb

Saba Blommor söker nu en butiksmedarbetare till Umeå. Uppdraget är en tillsvidare tjänst på 25h/veckan med start så snart som möjligt. Tjänsten börjar som en konsulttjänst på 6 månader via vår samarbetspartner Poolia och för rätt person är det goda förutsättningar för att få en direkt anställning av oss. Detta är ett bemanningsuppdrag genom vår partner Poolia och alla ansökningar samt eventuella frågor hänvisas därför till dem.

Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om SABA

Saba Blommor AB är Sveriges ledande importör och distributör av blommor till dagligvaruhandeln. Saba ägs av Doe Food Company, Inc. och i koncernen ingår ytterligare tre svenska dotterbolag; Saba Frukt & Grönt AB, Saba Fresh Cuts AB och AB Banan-Kompaniet. Tillsammans förser vi den svenska dagligvaruhandeln med färsk frukt, grönsaker, blommor, bananer och färdigskuren sallad.

Arbetsuppgifter

Vi söker en butiksmedarbetare som är Saba´s ansikte utåt och möter både våra kunder och konsumenter i butiker. Tjänsten innebär ansvar för att sälja och förse våra kunder med härliga blommor i butik, och att se till att blomavdelningen sköts med kvalitet och effektivitet i uppdragets alla delar som t.ex. exponering, pris/info-skyltning, beställning och upplockning av blommor.

Vi söker dig som är social och trevlig med körkort och tillgång till egen bil. Meriterande är om du dessutom har erfarenhet av dagligvaruhandel, blommor eller säljarbete.

Om Poolia

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
3 mars
Ort
Umeå
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga