Poolia Umeå AB · Publicerad 8 okt

IT-avdelningen är en del av administrationen vars uppgift är att ge service och verksamhetsstöd till i första hand organisationens avdelningar. Har du ett stort intresse för teknik och trivs i en varierande arbetsroll med mycket ansvar kan du vara den vi söker.

Urval kommer ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Till denna tjänst söker vi dig med stort teknikintresse samt en god administrativ förmåga. Du kommer att arbeta med utrustning och tjänster främst inom AV-teknik och ha daglig kontakt med kunder och kollegor. Du kommer att jobba på enheten för IT-komstöd på IT-avdelningen där AV-stöd ingår. Här arbetar du 50% med AV-stödrelaterade uppgifter och 50% med IT-stöd.

För detta uppdrag som AV- och supporttekniker behöver du kunna planera dina arbetsuppgifter väl, eftersom du styr mycket av ditt arbete själv. För att lyckas i rollen tror vi att du är lyhörd och har en god samarbetsförmåga. Du tycker om problemlösning och tycker det är kul med teknisk problemlösning och kreativt arbete. I arbetet ingår även att sköta underhåll, administrera bokningar, felsöka, uppdatera och byta ut/installera utrustning. Som person tror vi att du är strukturerad och utåtriktad.

I arbetet ingår att sköta underhåll, administrera bokningar, felsöka, uppdatera och byta ut/installera utrustning med mera. Du kommer exempelvis att arbeta med:
  • felsökning och felhantering av AV-utrustning och videokonferenser
  • support i helpdesk, via telefon och via fjärrstyrning
  • videokonferenshantering, hårdvarukonfiguration och mjukvara
  • hantering av ljusprogrammering, ljusmixning med mera.
  • livesändningar av konferenser och högtider
  • konferenssupport vid event och interna bokningar
  • bokning av videokonferenser .
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har en relevant teknikinriktad utbildning och/eller relevant erfarenhet samt ett par års erfarenhet som supporttekniker. Vidare har du kunskap om konferensutrustning (ljud- och bildanläggningar) och uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.
Har du erfarenhet av videokonferensutrustningar, filmredigering och kunskap inom ljudmixning och ljudprogrammering är det meriterande.
B-körkort är ett krav för tjänsten.

Om Poolia

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
18 nov
Ort
Umeå
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga