Poolia Umeå AB · Publicerad 26 sept

Vi letar efter dig som gillar att göra affärer och som trivs i rollen som chef och ledare. Här erbjuds du en omväxlande roll i en modern internationell bemanningskoncern med snabba beslutsvägar och en atmosfär som andas kreativitet.

För att trivas i rollen som konsultchef krävs att du är duktig på att prioritera, har en bra initiativförmåga och inte är rädd för att fatta beslut. Du gillar mötet med människor och ser problem som något som går att lösa.

Tjänsten är ett föräldravikariat under ca 1 år, med möjlighet att övergå i en tillsvidaretjänst.

Arbetsuppgifter

I rollen som konsultchef kommer du att ha personalansvar för våra medarbetare i konsultverksamheten och ansvarar för både deras uppdrag och utveckling på Poolia. Förutom personalansvar är kundvård och kundkontakter en självklarhet, och merförsäljning till befintliga kunder och nykundsbearbetning är en del av rollen. Din roll som konsultchef spänner över ett brett område och innehåller många olika arbetsuppgifter. Dina ansvarsområden är bland annat:
  • personal- och uppdragsansvar med fokus på att våra konsultuppdrag genomförs på bästa möjliga sätt
  • resultatansvar på utvalda kundkontakter
  • arbetsmiljöansvar
  • planering och genomförande av konsult- och kundaktiviteter
Utbildning/erfarenhet

Du som söker har en akademisk utbildning och relevant arbetslivserfarenhet med någon form av arbetsledning. Det är viktigt att du har kommit i kontakt med HR-relaterade frågor och att du har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Erfarenhet av bemanningsbranschen är meriterande.

För att trivas i rollen bör du vara resultatinriktad, lyhörd och kommunikativ samt känna dig trygg i att jobba såväl på svenska som på engelska. Du klarar av att arbeta strukturerat i en vardag som ofta är händelsestyrd. Du är van vid att arbeta självständigt och söker alltid nya affärsmöjligheter. Sist men inte minst är du prestigelös och bidrar till en positiv stämning. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Hos oss hittar du de bästa medarbetarna och de bästa jobben - och vi hjälper dem att hitta varandra genom att matcha rätt kandidat mot rätt uppdrag. Genom mer än 25 års erfarenhet, specialisering, arbetsmetodik och vårt engagemang har vi lärt oss vad rekrytering och uthyrning av kvalificerade tjänstemän innebär. Som bemannings- och rekryteringsföretag förser vi företag och organisationer med den kompetens som - tillfälligt eller permanent - tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga