Poolia · Publicerad 5 sept 2019

Till detta multinationella företag söker vi nu en erfaren CAD-konstruktör. Här får du chansen att komma in i ett företag som är branchledande. Det finns goda förutsättningar att utvecklas i sin roll. Låter detta intressant? Skicka in din ansökan och gör det idag eftersom vi har ett löpande urval.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Designa, utveckla och dokumentera tekniska lösningar för förbättrad prestanda, tillförlitlighet, kostnad och möjlig tillverkning för L S-instrumentering.
Engagera sig i alla faser av produktutveckling och produktunderhåll, inklusive koncept, dokumentation, design, prototyp, test, leverantörsgränssnitt, tillverkning och servicestöd.
Identifiera och genomföra strategiska tekniska insatser för produktkvalitet
Leda designarbeten med CAD-modeller och monteringsdetaljer för att utforska ytterligare designalternativ
Skapa konstruktionsverifiering / valideringstestplaner, utför tester och skriva formella testrapporter.

Vem är du?

Du har 3+ års tidigare teknisk erfarenhet, gärna från design av elektromekaniska och / eller optomekaniska enheter.
Du har grundläggande kunskap om produktutveckling och hållbar teknik. Du är bra på att dokumentera och kommunicera och du är flytande i svenska och engelska både i tal och skrift.
Meriterande är om du i tillägg har dokumenterad teknisk ledarerfarenhet. Utmärkt teamwork, samordning och kommunikationsförmåga och har erfarenhet av att arbeta globalt.

Om verksamheten

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
22 sept 2019
Ort
Umeå
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör

Inga fler liknande jobb tillgängliga