Professionals Nord · Publicerad 29 apr 2021

Äntligen har du chansen att vara med på vår resa!

Vi söker dig som vill bygga upp en långsiktig roll som Ledningskordinator tillsammans med oss. Du kommer att arbeta mot vår koncernledning och sitta på plats i Umeå eller Sundsvall. Älskar du marknadsföring? Att fixa fester? Skriva punktlistor och skapa ordning och reda?

Vad väntar du då på? - EN SÅN HÄR CHANS FÅR DU BARA EN GÅNG I LIVET!

Information om tjänsten

Vi gör just nu den största satsningen i bemanningsbranschens historia. Under 2021 ska vi öppna upp kontor i hela Sverige och innan 2023 ska vi expandera till våra nordiska grannländer! Vi har anställt branschens absolut bästa medarbetare och nu söker vi dig som vill anta rollen som ledningskoordinator.
Målsättningen i rollen som ledningskoordinator är att avlasta koncernledningen med administrativa uppgifter och att ansvara för företagets marknadsföring - Hur coolt?! Du kommer in i en uppbyggnadsfas i bolaget där karriärvägarna är många. Vi ser en möjlig karriärväg där tjänsten kan utvecklas till en marknadschefsroll.

Som koordinator är ditt uppdrag att skapa struktur och underlätta för koncernledningen så att de kan arbeta mer effektivt för att föra bolaget framåt.

Arbetsuppgifter

Hos PN får du plats att växa och verkligen vara med och påverka, här är ingen dag den andra lik! Detta gäller även i din roll som innebär allt ifrån att delta på ledningsgruppsmöten till att fixa inför våra målresor (med allt vad det innebär). Rollen kommer även betyda att du deltar i, och driver olika projekt inom koncernen.

Utifrån dig som person kommer vi skapa och utforma rollen tillsammans för att du ska bli långsiktig. Vi tror på att om medarbetarna mår bra och trivs - kommer de växa och bidra till att företaget växer.

"Du arbetar nära Vice Koncern-VD Linnea som är driven och med mycket energi. Linnea delegerar arbetsuppgifter av hög och låg karaktär, du stöttar Linnea och ledningen genom att komma med idéer och skapa struktur. Detta är verkligen en rolig, viktig och varierande roll!" - Madeleine Åström - Nuvarande Ledningskoordinator

Vi söker dig som

Du har god datorvana samt lätt för att sätta dig in i nya system. Det är meriterande om du har erfarenhet inom administration, kundservice eller liknande. Du har erfarenhet inom marknadsföring från skola eller jobb. Du har B-körkort och pratar och skriver svenska flytande.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Som person är du flexibel, effektiv och kommunikativ med ett sinne för service. Du bör också vara noggrann, strukturerad och professionell i ditt arbete med god planeringsförmåga, du tar ansvar och följer upp det du åtagit dig.

För att bli långsiktig i rollen tillsammans med oss är det viktigt att du är beredd att visa engagemang och hjärta från dag ett, du känner att du kan stå bakom våra värdeord och andas det dagligen.
  • GLÄDJE: Energispridare
  • MOD: Affärsorienterad & Målinriktad
  • EFFEKTIVITET: Smart planering
  • GEMENSKAP: #Vivinnertillsammans
Stämmer detta på dig? Dina framtida kollegor väntar på dig med öppen famn för att välkomna in dig i PN-familjen.

Information om kundföretaget

Som du säkert redan vet går det otroligt bra för oss på Professionals Nord, vi har vuxit varje kvartal fem år i rad med i genomsnitt 30 procent och vi skapar dagligen arbetstillfällen för människor. Läs mer om oss på www.professionalsnord.se

Stad: Umeå eller Sundsvall
Start: Augusti
Omfattning: Heltid
Lön: Fast lön
Kontakt: Info@professionalsnord.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 maj 2021
Ort
Umeå
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst

Inga fler liknande jobb tillgängliga