Professsionals Nord · Publicerad 2 juni 2021

Vi söker nu för vår kunds räkning en kommunikativ projektchef med några års erfarenhet av liknande arbete. Är du en problemlösare som gillar att skapa och utveckla relationer? Trivs du med ett brett ansvar och att ta eget initiativ? Då kan det här vara din nästa utmaning i karriären!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en projektchef. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos kunden.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Ditt arbete går ut på att driva entreprenadprojekt från färdigt kontrakt till överlämnande mot kund. Detta innebär ansvar över planering av resurser, tidsplaner och produktion med ett fokus på KMA, struktur och ekonomi. Du kommer främst arbeta inom Umeåområdet men det kan förekomma uppdrag inom andra regioner, men oftast i en radie på ca 30 mil. Du har en arbetsledare som hanterar den dagliga styrningen samt en organisation och ledning i ryggen med lång erfarenhet som finns nära tillhands vid behov. Du kommer även att:
  • Hitta samordningsvinster och smarta lösningar med andra projekt och andra affärsområden
  • Anmäla och redovisa tilläggsarbeten
  • Hålla kontakt med kunder och leverantörer
  • Upprätta projektspecifika mål och nyckeltal samt uppföljning av dessa.
Vi söker dig som

har några års erfarenhet av ledande befattning inom entreprenad. Du har kunskaper i anläggnings AMA, entreprenadjuridik AB/AT samt budget- och prognosarbete.

Du förstår branschens regelverk och de ekonomiska förutsättningarna som finns i projekten, har ett affärstänk och är strukturerad.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som projektchef. Du är positiv och social och trivs med att vara en ledare och skapa engagemang för dina medarbetare.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Frida Söderström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 juli 2021
Ort
Umeå
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal, Övrigt
Underkategori
Rekrytering

Inga fler liknande jobb tillgängliga