Ragn-Sells AB · Publicerad 7 mars

Ragn-Sells AB i Umeå söker nu en duktig administratör till vårt team med start omgående. Uppdraget är ett bemanningsuppdrag genom vår partner Poolia och sträcker sig fram till augusti.

Arbetsuppgifter

Som administratör hos oss på Ragn-Sells arbetar du och ansvarar du för bland annat:
  • Uppföljning och kvittering av utförda uppdrag.
  • Ta fram fakturaunderlag för tilläggstjänster och avvikelseavgifter.
  • Sakgranskning, vidaredebitering och kontering av leverantörsfakturor mm.
  • Administrera avvikelser i inkommande leveranser.
  • Följa upp mottagningsrapporter från produktionen.
Dig vi söker

Vi söker dig som har minst gymnasiekompetens samt någon typ av tidigare erfarenhet av administration och kundkontakt. Du har även god datavana, behärskar svenska i både tal och skrift.

Meriterande är kunskap om återvinningsbranschen eller transportbranschen.

Som person ser vi att du är:
  • Serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående i sitt beteende. Har intresse, vilja och förmåga att hjälp andra och anstränger sig i att leverera lösningar
  • Arbetar strukturerat, planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar
  • Bra samarbetsförmåga, skapar lätt nya relationer och är lyhörd och smidig
  • Flexibel, har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Ser möjligheter i förändring
  • Förmåga att upprätthålla ett lugn i stressfylla situationer
Om Poolia och konsultrollen

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi på Poolia erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 mars
Ort
Umeå
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Rekryteringen hanteras av
Poolia