Rexel Sverige AB · Publicerad 22 nov 2019

Är du verkligen nöjd där du är eller vill du åstadkomma något mer?
Vill du hjälpa Sverige på sin resa mot ett fossilfritt Sverige? Vill du vara med och forma framtidens Solenergianläggningar? Om tanken på att vara med och skapa något som gör avtryck kittlar dig, ska du söka dig till oss på Rexel. Bli en av våra nya regionsäljare inom solenergi.

Vi söker nu en regionsäljare som skall ansvara för Rexel tillväxtområde inom solenergi i Norr.

Vi erbjuder en utvecklingsresa
Vi är ett branschledande företag med mycket stort innovationsfokus och du kommer här att tillhöra Rexels satsningsområde inom Teknisk Försäljning. Tillsammans med ett 20-tal kollegor kommer du att bidra till att leverera grön hållbar framtidsteknologi inom solenergi till företagskunder inom Sverige. Här bjuds du möjligheten att arbeta tillsammans med några av de bästa och mest kompetenta personerna i branschen och kommer till en miljö med stora personliga utvecklingsmöjligheter. Vi är på en resa mot framtiden, följ med för att göra skillnad!

Din resplan
Som regionsäljare för solenergi arbetar du med försäljning av solenergilösningar och tekniska lösningar. Kunder och affärsmöjligheter identifieras genom uppsökande verksamhet och proaktiv bearbetning av marknaden. Du jobbar mot överenskomna mål och i tjänsten ingår även att hålla utbildningar inom solenergi för våra kunder och andra kollegor inom Rexel.

Ditt incheckade bagage
Du berikar vårt solenergiteam med din hunger för teknikutveckling, och solenergiteknologi. Med din dokumenterade erfarenhet av försäljning inom el- eller solenergibranschen kommer du effektivt att identifiera och driva affärsprocesser i solenergianläggningar i samarbete med Selga och Storels installatörskunder och deras uppdragsgivare. Du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Till sättet är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående med en vilja, intresse och förmåga att hjälpa kunden och anstränger dig för att leverera lösningar. Du behärskar till fullo svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Din reseledare
Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten redan idag! Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Peter Litzén, försäljningschef Sol på telefon 08 - 556 214 55

Du kan läsa mer om Rexel på rexel.se
Om företaget
Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 26 länder med 27.000 anställda och 140 miljarder SEK i omsättning. Rexel Sverige har en stark position genom våra tre varumärken Selga, Storel och Moel. Vi är närmare 800 medarbetare på 62 platser och har en omsättning på ca 5,2 miljarder SEK (2018). Vi erbjuder material för elförsörjning i alla typer av byggnader och har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och miljövänliga lösningar som energieffektiviserar Sverige.
Läs mer om Rexel på rexel.se

Inför rekryteringsarbetet har Rexel Sverige AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Idag
Ort
Umeå
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Utesäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga