Trimma · Publicerad 14 jan 2021

Tar du examen i vår inom exempelvis industriell ekonomi, system-/datavetenskap? Vill du starta din karriär som verksamhetskonsult inom IT-system? Trimma som är ett av bolagen i Visma-koncernen satsar stort på nyexade i Sverige och söker nu flera nya talanger som vill vara med och bidra till vår fortsatta tillväxt!

På Visma brinner vi för att effektivisera våra kunders vardag. Vi utvecklar, säljer och implementerar mjukvara som syftar till att förenkla och automatisera affärsprocesser. Våra IT-system täcker flertalet spännande affärsområden, bland annat business intelligence, ekonomi, inköp, upphandling, ERP & HRM. Vi erbjuder även konsult- och utvecklingstjänster för våra kunder. Trimma fokuserar på lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd och utvecklar marknadens mest användarvänliga och heltäckande beslutsstödsprodukt. Till våra kontor i Umeå, Örnsköldsvik och Göteborg söker vi nu nyexade kandidater till rollen som verksamhetskonsult.

Om rollen

Som verksamhetskonsult arbetar du själv eller i team i nära samarbete med kunderna. Teamet ansvarar för att uppnå leverans och kvalitet och utformar kundernas beslutsstödssystem efter deras behov. Du kommer vara bolagets ansikte utåt och kontaktperson för såväl nya som befintliga kunder. I din roll för du dialoger internt med såväl andra verksamhetskonsulter, utvecklare som med sälj- och marknadsfunktioner i syfte att säkerställa att vi levererar i linje med kundernas förväntningar. Våra lösningar bygger vi på Microsofts Business Intelligence-plattform tillsammans med vår egenutvecklade beslutsstödsprodukt INSIKT.

Dina projekt kan vara av både längre och kortare karaktär och genomförs oftas på Trimmas kontor men med inslag av att träffa dina kunder på plats hos dem. Som konsult har du även ett kommersiellt perspektiv i din roll genom att kontinuerligt identifiera nya affärsmöjligheter och hjälpa till att driva våra kunders förbättringar av sina verksamhetsprocesser. Om du lockas av en fri och IT-intensiv roll som genomsyras av kundkontakter och omväxling så tror vi att du kommer trivas väldigt bra hos oss!

Vi söker dig som:
  • Har en examen inom inom exempelvis industriell ekonomi, system-/datavetenskap
  • Har ett stort intresse för IT, teknik och verksamhet
  • Har en stor vilja att utveckla dig själv och våra lösningar
  • Grundläggande kunskaper i Microsoft-plattformen är meriterande och då framförallt SQL Server.
  • Talar svenska och engelska obehindrat
Vi tror att du som söker rollen drivs av att arbeta kundnära med rådgivning, projektledning och problemlösning. Du har ett genuint intresse för systemfrågor och IT-branschen i stort. Vidare ser vi att du har ett helhetsperspektiv på affären och tar hänsyn till såväl kundens behov som gruppens och koncernens mål. För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du motiveras av att arbeta kundnära, självständigt och konsultativt. I din roll är du ofta länken mellan kunden och interna funktioner. Ansvarstagande, lyhördhet och god kommunikationsförmåga är därför egenskaper vi värderar högt.

Sista ansökningsdag är söndag 28 februari, räkna med att höra från oss kort därefter!

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att i första hand kontakta Stefan Sehlstedt, VD: stefan.sehlstedt@trimma.se

Vad erbjuder Trimma och Visma?

På Visma har vi stort förtroende för juniora talanger. Vi är övertygade om att du som nyexad har mycket att tillföra vår koncern, likväl som att du hos oss får möjlighet att arbeta nära seniora och kompetenta ledare och kollegor som kan bidra till din utveckling. På Visma äger vi hela värdekedjan, från produktutveckling till slutgiltig leverans till kund. Vi har över 800.000 företagskunder i både privat och offentlig sektor. Detta skapar möjlighet till många framtida karriärvägar och utveckling i olika riktningar beroende på vad just du brinner för! Den här rekryteringsprocessen är en del i vår gemensamma graduate-satsning där du får möjlighet att knyta värdefulla kontakter över bolagsgränserna och lära känna Visma ur ett bredare perspektiv.

Vår starka tillväxt, vår lönsamhet och våra konkurrenskraftiga villkor är något vi är stolta över. Som en av Europas ledande IT-koncerner är det för oss självklart att ligga i framkant inom morgondagens mjukvara för effektivare företag. Vi är idag ledande inom Cloud-teknologi och en stor del av koncernens omsättning återinvesteras årligen i R&D. Just nu pågår det bland annat ökade satsningar inom machine learning, artificiell intelligens och big data i syfte att ytterligare effektivisera våra kunders affärsprocesser.

Vill du vara med oss på denna resa?
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 11 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 526 miljoner euro under 2019 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga