Försvarsmakten · Publicerad 20 dec

Gillar du administration och har utbildning inom HR/ personalfrågor och vill få mer erfarenhet inom ditt yrkesområde? Då har vi tjänsten för dig!

11. Militärpolisbataljonen söker en personaladministratör. Civil befattning

Kort beskrivning av 11. Militärpolisbataljon

11. Militärpolisbataljonen är ett insatsförband vars huvuduppgift är att upprätthålla allmän ordning och säkerhet inom Försvarsmakten. Därutöver understödjer 11. Militärpolis-bataljonen andra förband vid genomförande av operationer. Detta genom exempelvis brottsutredningar, hantering av frihetsberövade personer, trafiktjänst, personskydd samt kriminal-underrättelsetjänst.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som personaladministratör kommer du framförallt att fungera som ett administrativt stöd för övriga medarbetare på avdelningen. Det omfattar bland annat att:

Skriva anställningsbeslut i Försvarsmaktens ärendehanteringssystem Vidar

Arbete med vårt intranät (samarbetsytor)

Administrera personalarkiv

Skriva protokoll

Skriva annonser

Övrigt förekommande uppgifter på HR-avdelningen

Kvalifikationer

Utbildning, lägst gymnasienivå

Erfarenhet av administrativt arbete

God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift

Meriterande

Utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom personal- och arbetslivsfrågor/HR

Goda systemkunskaper med fokus på SAP

Goda kunskaper i Officepaketet, i synnerhet Excel

Erfarenhet av att arbeta med rekryteringsverktyget ReachMee

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom statlig verksamhet

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Personliga egenskaper

Du är positiv, lösningsorienterad och van att arbeta självständigt. Vi ser också att du är en person som stimuleras av utmaningar och snabbt uppkomna situationer och arbetsuppgifter, vilket kräver en hög arbetskapacitet samt förmåga att kunna ta egna initiativ. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och är duktig på att prioritera, planera och organisera ditt arbete.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av: För mer information om tjänsten kontakta Richard Pålsson, personalchef på 11:e MP-bataljon. Nås via växeln: 08-584 540 00

Tillträde Anställningen är tillsvidare med tillträde omgående.

Tillträdesdatum: 2018-03-26 eller enligt ök.

Övriga upplysningar
  • Utdrag ur misstanke och belastningsregistret kommer att genomföras före anställning.
  • Lön: Enligt överenskommelse
För att kunna bedöma dina meriter ber vi dig bifoga ditt CV samt personligt brev

Befattningen har verksamhetsort Kungsängen.

Fackliga representanter: OFR/O Livgardet Jan Bajer, SEKO Thomas Klasson, SACO Catarina Malmrot; OFR/S Försvarsförbundet Madeleine Daleo samtliga nås via växeln: 08-584 540 00

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:
Livgardet är ett av Sveriges största regementen med anor från 1521. Våra blåklädda soldater som bevakar de kungliga slotten är kanske de som syns mest utåt, men vi gör så mycket mer. Vi svarar bland annat för utbildningen av personal som åker på internationella uppdrag samt all militärpolisverksamhet. Inom Livgardet finns säkerhets- och markstridsförband liksom hemvärnssoldater, försvarsmusiker och tjänstehundar. Alla insatser inom Militärregion mitt, som är en av landets fyra militärregioner, leds från Livgardet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget