Cargoit i Skandinavien AB · Publicerad 27 aug 2019

Vi är nu inne i en mycket expansiv fas, efterfrågan på produkterna är hög och stora krav ställs på att fortsatt möta branschens allt högre och mer komplexa krav. System inom koncernen integreras för att befästa positionen som världsledande systemleverantör av logistiksystem.

För att kunna möta den stora efterfrågan behöver CargoIT nu utöka sin styrka med bl.a. två kreativa systemutvecklare. Kontoret är för närvarande beläget i Upplands Väsby, men under året kommer kontor öppnas i både Stockholm och Uppsala. Placering kan diskuteras och vi kan vara flexibla kring arbete från hemort.

Din profil

Du ser möjligheter, är lösningsorienterad och vill gärna vara med och skapa framtidens logistiksystem, både nationellt och internationellt tillsammans med vårt utvecklingsteam. Du har ett starkt intresse av teknik och programmering och du är skapande, noggrann och målinriktad. Samtidigt som du tycker om att jobbar tätt med andra utvecklare/tekniker förstår du vikten av självständigt arbete och gillar att ta egna initiativ och vara kreativ för att komma framåt.

Vi tror att du har läst systemvetenskap/systemutveckling på högskolenivå eller skaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Du bör ha goda kunskaper inom C#. Meriterande är även kunskaper inom Java, .NET, XML, JavaScript, HTML samt SQL m.m.

Vi söker både seniora och juniora systemutvecklare.

Dina arbetsuppgifter

Varje dag arbetar vi för att möta och överträffa våra kundkrav samt projektmål. Detta innebär att du kan arbeta självständigt i ett högt tempo mot uppsatta mål. Du hjälper kunden till rätt lösning som kan klara morgondagens krav på effektiv logistik, tillsammans med ditt lokala- och globala utvecklingsteam samt ansvarig produktchef/tech lead. Arbetet hos oss kräver att du är kommunikativ och kan arbeta tillsammans med andra i projekt.
Koncernspråket är engelska och med fördel talar du även svenska.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta i ett roligt team och ett dynamiskt företag med en stark tilltro till framtiden. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter, både karriärmässigt och kunskapsmässigt, både nationellt och internationellt. Om du har vad som krävs för att knyta ihop processerna i de många rörliga delarna av världens försörjningskedjor - skicka då in en ansökan.

För ansökan och frågor om tjänsten, vänligen kontakta:

Per-Olov Håkansson, CTO
Mobil: +46 702 60 57 29
Mail: per-olov.hakansson@cargoit.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
CargoIT är ett ledande IT- och logistikföretag som tillhandahåller moderna webbaserade affärssystem för logistikmarknaden, med fokus på IT-stöd för transporter, lagerhållning och tullhantering. 2018 blev
CargoIT en del av WiseTech Global-koncernen, med huvudkontor i Sydney och kontor i ca 50 länder, belägna i alla världsdelar.

WiseTech Global förändrar logistikverksamheten genom teknik. Som innovatör använder vi mjukvara och hårdvara för att lösa problem och skapa nya sätt att arbeta och leva. Vi bygger produkter med de senaste mjukvaruverktygen och de bästa hårdvaruplattformarna och är stolta över att leverera lösningar som gör en stor skillnad för våra kunder, partners, personal, aktieägare och logistikbranschen i stort. Våra människor är innovatörer och visionärer och vi har en lång historia av att bygga globala lösningar som förändrar logistikverksamheten.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 okt 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler jobb från Cargoit i Skandinavien AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga