GHP Specialty Care · Publicerad 12 jan 2021

På vår operationsavdelning arbetar ca 20 medarbetare. I rollen som enhetschef har du ett samlat lednings- och resultatansvar för hela operationsavdelningen avseende personal, arbetsmiljö, patientsäkerhet och ekonomi.

Du rapporterar direkt till VD/verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen för hela GHP Ortho Center Stockholm. Tillsammans med övriga i ledningsgruppen driver du också klinikens övergripande utvecklingsarbete.

Vår målsättning är att skapa en verksamhet där kvalitet, delaktighet, effektivitet och utveckling är viktiga ledord. Till din hjälp finns övriga chefskollegor, VD/verksamhetschef samt stödfunktioner inom HR och ekonomi.

Om du har frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta antingen

Mikael Strid, tf. VD och verksamhetschef, på mail:mikael.strid@orthocenter.se

eller telefon: 0708-553785.

Mats Salemyr, tillträdande VD, på mail mats.salemyr@gmail.com eller telefon 0700-038131

Du har högskoleexamen inom vård eller annan utbildning samt arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdig.

Du är trygg i din chefsroll och drivs av att leda och utveckla verksamheten. Du har en mycket god förmåga att se helheten och att fatta och genomföra beslut. Som chef har du ett coachande förhållningssätt och skapar förutsättningar för att entusiasmera och tillvarata medarbetarnas kompetens.

Som person är du strukturerad, tydlig och närvarande. Du har också erfarenhet av att styra verksamheten mot uppsatta mål. Du behöver även ha med dig erfarenheter av verksamhetsplanering och schemaläggning. Vi lägger stor vikt vid ledarskapsförmåga och personlig lämplighet. Om du har erfarenhet av att leda operations- och/eller anestesienhet är det starkt meriterande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
GHP Ortho Center Stockholm är en privat specialistklinik som varit verksamt på Löwenströmska sjukhuset sedan 1997. Vi behandlar patienter med problem i rörelseapparaten. Vårt största fokus är att hjälpa patienter som är i behov av höft- och/eller knäprotesoperation.

Totalt är vi drygt 70 anställda uppdelade på mottagning, vårdavdelning och operation. Framförallt är vår verksamhet belägen på Löwenströmska sjukhuset i Upplands Väsby. Vi har även en fysioterapimottagning som ligger på Karlavägen 100A i Stockholm.

GHP Ortho Center Stockholm tillhör den svenska sjukvårdskoncernen GHP Specialty Care. GHP är en svensk sjukvårdskoncern som bedriver öppen och slutenvård i Norden och Förenade Arabemiraten. Våra kliniker är fokuserade på enskilda patientgrupper vilket leder till högre kvalitet och patientsäkerhet samt god effektivitet.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 jan 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Vård & Omsorg

Inga fler jobb från GHP Specialty Care tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga