Heras · Publicerad 6 sept 2021

Har du erfarenhet från bygg eller entreprenad och vill arbeta på ett säkerhetsföretag? Heras söker en installationschef!

Som installationschef planerar, organiserar och leder du vår montage- och servicegrupp i region Stockholm. Vi erbjuder dig ett utmanande arbete där du arbetar nära, både våra medarbetare och kunder och kommer med stor ansvarskänsla bidra till vår kommande förändringsresa.

Om du någon gång kört in genom en bom till en flygplats eller genom grindar till ett industriområde så har du kanske passerat just en produkt från Heras. Vi är stolta över vårt arbete, våra produkter och våra tjänster och i mer än 70 år har Heras framgångsrikt uppfyllt och överträffat kunders säkerhets- och trygghetsbehov över hela Europa.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Heras har vi en informell, öppen och en inbjudande kultur. Vi tror starkt på entreprenörskap, gemenskap och har ett stort engagemang i vårt gemensamma arbete. Vi välkomnar dig till en organisation med en inkluderande och öppen kultur där alla medarbetare ställer upp för varandra - i vått och torrt.
  • Ett bra arbetsklimat där säkerhet alltid står i fokus
  • Möjlighet att utvecklas på en internationell arbetsplats
  • Ett spännande chefsjobb och en del av en gemenskap
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Installationschef har du både operativt -och strategisks ansvar för planering och ledning av projekt i region Stockholm.
  • Ansvara för att genomföra installation -och montagejobb
  • Efterfölja Heras säkerhetsriktlinjer, gällande arbetsmiljölagar, trivsel och välmående
  • Säkerhetsställa en god kvalité på våra projekt
  • Ansvara för personal, planering och budget
  • Hålla nära kontakt med kunder och kollegor
  • Ansvara för det lokala lagret och dess flöden
  • Leda och utveckla din personal
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Verksamheten i Stockholm består av vår montage- och servicegrupp och har en personalstyrka på ca 10 medarbetare. Du har två arbetsledare som driver det operativa arbetet tillsammans med montörer, servicetekniker och underentreprenörer.

Våra regioner har olika förutsättningar och utmaningar, vi står också inför en spännande förändringsresa vilket kräver att du som installationschef behöver vara involverad och engagerad i affären för att skapa hållbara resultat. Här får du ta vid, leda och följa ramarna som är satta men förväntas presentera lösningar i stället för problem.

Tjänsten och arbetstiderna är förlagda på dagtid, måndag till fredag. I din roll förväntas du dock på eget initiativ att arbeta vissa helger och kvällar.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som idag kanske är arbetsledare eller gruppchef och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du vågar också vara chef och kan operativt delegera till dina medarbetare. Troligtvis har du erfarenhet från bygg eller entreprenadbranschen och har kunskap inom vårt arbetsområde som montage, installation, säkerhet och områdesskydd. Du kan och förstå hur större byggbolag agerar och vad som krävs av oss som leverantör.

Du tycker om att arbeta med och leda andra människor och klarar av att hålla många saker i gång samtidigt. Du förstår värdet av att ha välmående personal, vara nära personalen och att samarbete är en viktig del i ditt arbete och för att trivas hos. Din vilja att lära sig och utvecklas skall synas och gärna smitta av sig på din medarbetare då du blir en viktig ambassadör för Heras. Du är också bekväm med att tala och skriva på engelska då vi är ett internationellt bolag. Du har också minst B-körkort och har god datorvana.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga