Jästbolaget · Publicerad Igår 11:59

Vi söker två processoperatörer för start under våren

Som processoperatör på Jästbolaget har du ansvaret för att paketera jästen vid våra olika produktionslinjer. Detta innebär främst att du hanterar paketeringsmaskiner men även en del manuellt arbete förkommer. Vid paketering av jäst ingår rengöring av utrustning, både manuell och automatisk samt visst underhåll av utrustning.

I arbetet ingår också att övervaka kvalitén och rapportera avvikelser samt att ge statistik- och uppföljningsunderlag. Många moment hanteras digitalt. Att bereda vissa processhjälpmedel t.ex. saltlösning och stärkelselösning förekommer också. En viktig del av arbetet är också att tillsammans med kollegor vara engagerad i arbetsmiljön, särskilt genom att lyfta fram eventuella risker och ge konstruktiva förbättringsförslag. Du kommer att ingå i ett team med ett tiotal kollegor men samtidigt är arbetet väldigt självständigt.

Produktionen går dygnet runt vilket innebär det att arbetet sker i tvåskift,

Måndag till fredag förlagda förmiddagar 07:00-15:06 och eftermiddagar 15:00-23:06.

Generellt varannan vecka förmiddag och varannan vecka eftermiddag. Under högsäsong förekommer också vissa helger och nätter.

Vi söker dig som har teknisk gymnasieutbildning och troligen är i början av ditt yrkesliv. Du vill få kunskap och förståelse hur en livsmedelsproduktion fungerar, gillar att arbeta självständigt och i skift. Då du kommer arbeta med livsmedel och vi är BRC certifierade är det meriterande om du är välbekant med matsäkerhet samt har arbetat under strikta hygienkrav och med ett systematiskt arbetssätt. Vidare har du praktisk fallenhet och intresse för teknik och underhåll samt behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Truckkort är önskvärt men inte ett krav.

Som person är du:
  • Ansvarstagande
  • Noggrann
  • Effektiv.
  • Engagerad och van att arbeta med kroppen
  • Stresstålig
För att lyckas med arbetsuppgifterna behöver du vara bra på att samarbeta men samtidigt ha en god förmåga att arbeta självständigt och att ta egna initiativ. Vidare ser vi att du är ordningsam, stresstålig och kan hantera förändrade förutsättningar. Att du delar våra värderingar modig, pålitlig och inspirerande ser vi som en förutsättning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi söker personer på heltid med en provanställning och goda chanser till förlängning. Placering är på Jästbolaget i Rotebro. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare johan@kraftsam.se

Välkommen med din ansökan genom att söka med CV och personligt brev. Du kan med fördel även beskriva varför just du passar för tjänsten och vad du kan tillföra. Urval kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga