SC Motors Sweden AB · Publicerad Igår 08:05

Om rollen
Vi söker två Financial controller som kommer att jobba tillsammans på SC Motors. Rollen är placerad i Upplands Väsby (Infracity). Gemensamma uppgifter för båda rollerna kommer bland annat att vara:
  • Stödja organisationen i analys, uppföljning och rapporteringsfrågor
  • Delaktighet i budget och prognosarbetet
  • Förberedelse av Business Reviews och annat presentationsmaterial till ledningsgruppen för Mitsubishi och/eller Citroën
  • Förberedelse av extern och intern finansiell rapportering till London
  • Kvalitetssäkring av månadsbokslut
  • Granskning och support vid beräkning av reserver
Detta är en roll för dig som gillar att arbeta med analys och rapportering men samtidigt vara nära verksamheten. Du kommer in i bolaget i ett skede där fokus är på effektivisering och förenkling av processer och rutiner. Vi ser att en av rollerna kommer att vara mer inriktad mot system och agera kravställare mot IT avdelningen.

Vem är du?
Vi ser att du har några års erfarenhet av roller där du arbetat med analys av finansiella data. Vidare har du en högskoleexamen inom ekonomi, finans eller IT. Du behärskar engelska och svenska flytande och är en van användare av Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet av att implementera finansiella system/analysverktyg.

Du är en person som förmedlar information klart och tydligt, du driver nya initiativ och söker aktivt utveckling, du ser lösningar istället för hinder och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Du är dessutom engagerad i ditt arbete och har ett positivt synsätt.

Om SC Motors
SC Motors Sweden AB är ett helägt dotterbolag inom det japanska handelshuset Sumitomo Corporation,som är ett av Japans äldsta och största handelshus med 72 000 anställda i koncernen och en verksamhet i 65 länder. SC Motors Sweden är importör av bilmärkena Citroën och Mitsubishi och företagsgruppen består av 80 anställda. Företaget strävar efter att vara en organisation som ständigt är steget före när det gäller att hantera förändringar, skapa nya värden och bidrar i stor utsträckning till samhället. Gå gärna in på SC Motors hemsida www.sc-motors.se för mer information.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar SC Motors Sweden med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ramona Johansson (ramona.johansson@eqonomy.se). Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen att söka!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga