We Select Ab · Publicerad 14 mars

Rusta befinner sig i en stark tillväxtfas och fortsätter att förstärka organisationen med ny kompetens. Vi är ett företag med högt tempo och starkt engagemang. Därför söker vi dig som trivs i en flexibel och föränderlig miljö samt vill vara en del av ett företag som präglas av utveckling och tillväxt. Just nu söker vi en Systemkoordinator till vårt huvudkontor i Upplands Väsby. I rollen som Systemkoordinator kommer du att tillhöra vår avdelning Storesystem Development och bland annat ansvara för förvaltning och drift av våra affärssystem i våra varuhus.

Du arbetar heltid och blir anställd för en visstid, med start omgående till och med den 31 okt 2019. Eftersom att Rusta växer finns goda chanser till tillsvidareanställning efter uppdragets slut.

Din roll
I rollen som Systemkoordinator är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att:
  • Ansvara för att slutanvändare kan och förstår systemen, utbildning/support/dokumentation
  • Ansvara för masterdata
  • Göra acceptanstester samt se till att integration fungerar mellan system
  • Ta in och bearbeta de kravspecifikationer som driften efterfrågar.
  • Utveckla och presentera funktioner för ökad användarvänlighet
  • Kravställa funktioner mot IT-avdelningen
  • Deltaga och driva projekt rörande driftrelaterade systemfrågor
  • Support i dagliga driftsfrågor
  • Administrera användarkonton
Din profil
Vi söker dig med teknisk bakgrund inom IT och som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från detaljhandeln. Eftergymnasial utbildning inom IT och körkort är meriterande. För tjänsten som Systemkoordinator ser vi att du är en god kommunikatör, med en mycket god förmåga att uttrycka dig på såväl svenska som engelska.

Du har en god samarbets- och samordningsfråga samtidigt som du är van vid att arbeta strukturerat och självständigt. Du är relationsbyggande, arbetar med ett brett kontaktnät och har en positiv framåtanda. Om du inspireras av att jobba i en föränderlig miljö där flexibilitet är en nyckel, då kommer du att trivas hos oss!

Våra värderingar
Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. De fungerar som styrmedel vid sidan av vår vision och affärsidé samt som vägledning i det dagliga arbetet. Det är viktigt för oss att du agerar och levererar i enlighet med värderingarna.

Ansökan
Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag, dock senast 29 mars 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Oscar Stierncreutz på 072 224 8530.

Välkommen med din ansökan!

Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder hem- och fritidsprodukter i Sverige och Norge. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta 88 varuhus i Sverige och 19 varuhus i Norge. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga