Academic Work · Publicerad 4 nov 2021

Nu finns chansen för dig som har ett stort intresse för samhällsutveckling och som vill fortsätta din arbetskarriär hos ett av Sveriges största arkitektföretag. Du kommer att arbeta i en trivsam kultur tillsammans med erfarna och kompetenta kollegor. Med stor bredd och variation i arbetet är detta en unik chans för dig som vill arbeta med projekt som utvecklar Sverige. Vänta inte med din ansökan, skicka in den redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Tengboms räkning en byggnadsingenjör till deras kontor i Uppsala. Som byggnadsingenjör hos Tengbom arbetar du i team med olika arkitekturprojekt som varierar i storlek och upplägg. Tillsammans med arkitekter, handläggare och andra byggnadsingenjörer arbetar du med att förverkliga kundernas visioner. Teamet består idag av ca 30 personer och klimatet i gruppen beskrivs som hjälpsamt, drivet och öppet. Tengbom har en tydlig plan för hur en introduktion ser ut. De ser gärna att du snabbt kommer in i projekt men får den handledning och hjälp du behöver, på så vis tycker de att du får bästa möjliga chans att utvecklas och växa i din roll.

Rollen är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Tengbom. Uppdraget kommer att vara på heltid och förväntas pågå minst under 6 månader. Det finns goda chanser att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds
 • Stora möjligheter att vara med och påverka samhället genom spännande projekt som gör skillnad i människors vardag
 • En unik chans till utveckling i din karriär där du får möjligheten att bygga din kompetens inom samhällsprojekt i en levande och kreativ miljö
 • En arbetsplats med prestigelösa, välkomnande och kompetenta kollegor
Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga uppgift är att utifrån arkitektens skisser, dina egna kunskaper och branschens regler utveckla ritningar och underlag i Revit och Archicad. Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis vara att:
 • Rita i 3D-modellerna där du främst kommer arbeta med detaljerna
 • Skriva byggnadsbeskrivningar
 • Gå igenom klassificeringar och ta reda på information kring dessa
 • Delta i projekteringsmöten och driva projekten framåt
Vi söker dig som
 • Är utbildad byggnadsingenjör alternativt har annan utbildning som vi bedömer likvärdig
 • Har arbetat i en liknande roll något år efter examen alternativ har arbetat med något liknande vid sidan av dina studier
 • Känner dig bekväm med att rita i Revit och Archicad
 • Är mycket bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift
Det är meriterande, men inget krav, om du:

* Har arbetat med beskrivningsverktyget AMA tidigare

Som person är du genuint kreativ och driven. Då arbetsplatsen karaktäriseras av täta samarbeten där alla hjälps åt, är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Vidare är du en kommunikativ person som kan arbeta prestigelöst med dina kollegor. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och har inga problem med att ta egna initiativ. Slutligen har du ett detaljfokuserat angreppsätt och du tar dig an problem ur ett analytiskt perspektiv.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Uppsala
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tengboms önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Tengbom är ett av Nordens främsta arkitektkontor. De är det stora arkitektkontoret med det lilla kontorets passion och engagemang. De skapar tidlös och innovativ arkitektur som är mänsklig, vacker och användbar för många kommande generationer.
2016 rankades de som det fjärde mest innovativa arkitektkontoret i världen av Fast Company. Med ca 500 anställda arbetar de med allt inom arkitektur, inredning, design, landskap och stadsbyggnad.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga