Academic Work · Publicerad 4 mars 2021

Är du på en arbetsplats idag där du känner att din utvecklingskurva stagnerat? Besitter du erfarenhet inom konstruktion med inriktning betong och stål som du nu vill ta till nästa nivå - och samtidigt få dela med dig av din erfarenhet till andra? Sweco ser fram emot att ge dig förutsättningar för det!

Information om uppdraget

Swecos byggnadskonstruktörer har nyligen startat upp en grupp i Uppsala. Gruppen går en väldigt spännande framtid till mötes och är redo att planera och utforma hållbara samhällen och städer tillsammans med resterade experter inom Sweco. För att möta den efterfrågan som finns behöver gruppen nu stärka upp med en ny kollega.

På kontoret mitt i centrala Uppsala sitter cirka 180 personer med bred kunskap. Du kommer tillsammans med sju kollegor i Uppsala, och 130 andra konstruktörer i Stockholm, jobba med industriprojekt åt några av landets främsta organisationer. Gruppen är idag ett tight team som värnar om varandra och respektive medarbetares intressen. Här är ingenting omöjligt! För dig som gillar att arbeta i stora projekt och besitter god erfarenhet inom betong och stål kan detta vara din chans.

Din gruppchef kommer till en början vara stationerad i Stockholm och därför krävs att du är en ansvarstagande person som båda klarar av, men också trivs med, att jobba självständigt.

Academic Work är ansvariga för rekryteringsprocessen, men du kommer att bli direkt anställd hos Sweco.

Arbetsuppgifter

Som erfaren konstruktör på Sweco får du möjlighet att jobba självständigt med stora projekt inom industribranschen. Här får du chans att vara involverad i samtliga delar av projekten hos ett ledande företag i landet inom tung industri.

Du kommer främst att konstruera i betong och stål, samt hjälpa till med projektering. Rollen innebär närhet till kunder och partners, vilket ger dig nära till verksamheten. Du kommer planera ditt arbete och skapa de förutsättningar som krävs för att vidareutveckla både Sweco och dig själv.

Tanken är att du ska vara med och bygga upp en stabil grupp i Uppsala där planen framåt är att öka med ca tre medarbetare/år. För att ni ska lyckas med det behöver du vara självständig och kunna kliva in i rollen med mycket erfarenhet i bagaget.

Vi söker dig som
  • Är civilingenjör eller byggnadsingenjör
  • Har gedigen erfarenhet av konstruktion i platsgjuten betong och stål
  • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Det är även starkt meriterande om du har erfarenhet av prefab betong, men inget krav.

Vi ser att du besitter ett gediget teknikintresse och ett naturligt driv som gör att du hela tiden vill utvecklas. Du har en positiv inställning som gör att du tar egna initiativ och ansvar för din uppgift. Du är även relationsskapande på det sättet att du knyter nya kontakter och skapar fina samarbeten med andra. Slutligen ser vi att du är flexibel på det sättet att du snabbt accepterar nya arbetsuppgifter och hittar lösningar även då förutsättningar förändras.

Övrig information
  • Start: Våren 2021 där vi givetvis tar hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Tillsvidare, eventuellt med 6 månaders provanställning
  • Placering: Centrala Uppsala
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sweco är ett företag som alltid vill ligga steget före. Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan de erbjuda sina kunder rätt kompetens för varje sammanhang. De genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga