Academic Work · Publicerad 3 nov 2021

För dig med en problemlösande inställning och ett brett teknikintresse finns nu chansen att få en helhetsbild av utvecklingsarbetet med ett livsavgörande instrument. Q-linea har som ambition att effektivisera vägen till rätt vård för blodförgiftade patienter och i den här tjänsten får du en central roll i möjliggörandet av detta. Ta chansen och sök jobbet som faktiskt bidrar till att rädda liv. Vi ser fram emot din ansökan.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en Junior Testingenjör till Q-linea, ett företag som utvecklar ett instrument för test av antibiotikakänslighet. Avdelningen består idag av 9 medarbetare som deltar i utvecklingsarbetet med specificering av krav, och test samt arbetar med verifiering och release av Q-lineas produkter. Gruppen är starkt sammanknuten med övriga funktioner internt vilket innebär att du får en bred kännedom kring arbetet med instrumentet och du har mycket kontakt med andra avdelningar.

Rollen hos Q-linea är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Q-linea. Uppdraget kommer att vara på heltid och är långsiktigt. På sikt finns det goda möjligheter att bli överrekryterad direkt till Q-linea, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I rollen som testingenjör bidrar du till arbetet med utveckling och ständiga förbättringar av Q-lineas metoder och instrument där fokus ligger på hårdvara. Det innebär att standardisera arbetssätt och enskilda testförfaranden samt att vidareutveckla testutrustning. Du kommer tillexempel att:
  • Utföra tester på mjukvara och instrument
  • Skapa tester för mjukvara och instrument
  • Dokumentera ditt arbete, exempelvis dina testresultat
Vi söker dig som
  • Är utbildad civilingenjör inom exempelvis teknisk fysik, mekanik eller bioteknik
  • Har ett stort intresse för mekanik och automation av instrument
  • Är mycket bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift
Tjänsten passar dig som vill skapa en förståelse för systemhelhet och har en nyfikenhet på hur instrument ser ut på insidan. Du kommer dokumentera dina resultat noga enligt satta dokumentationsprinciper. Det är därav viktigt att du trivs i en roll som ställer höga krav på din noggrannhet. Då arbetsplatsen karaktäriseras av ett starkt internt samarbete där alla hjälps åt, är det även viktigt att du har en god samarbetsförmåga.

Övrig information
  • Start: Omgående eller efter årsskiftet
  • Omfattning: Heltid, kontorstider med flex
  • Placering: Uppsala Science Park
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Q-lineas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Q-linea har ambitionen att rädda liv och säkerställa att antibiotika fortfarande är en effektiv behandling för kommande generationer. De utvecklar och levererar lösningar för vårdgivare så att de kan diagnostisera och behandla infektionssjukdomar på så kort tid som möjligt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga