Akademiska Sjukhuset · Publicerad Idag 00:00

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Med engagemang och kunskap strävar vi efter att bli det ledande universitetssjukhuset i Sverige. Vi är en högt specialiserad verksamhet som långsiktigt fokuserar på forskning och utveckling. Hos oss får du får möjligheten att utveckla och utvecklas. Tillsammans arbetar vi varje dag för att skapa det största värdet för våra patienter. Vill du vara med?

Arbetsuppgifter

Verksamhetsområdet Medicinsk teknik, sjukhusfysik och it - MSI, verkar inom Landstinget i Uppsala län för att betjäna invånarna i Uppsala Läns Landsting genom att stödja de medicinska och administrativa verksamheterna. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller Landstingets IT-stöd och medicintekniska utrustningar. Verksamhetsområdet består f n av ca 190 medarbetare fördelade på tre avdelningar: IT, Sjukhusfysik och Medicinsk teknik. IT avdelningen består idag av ca 100 medarbetare fördelade på tre grupper - IT Arbetsplats, IT Infrastruktur och IT Verksamhetsstöd. IT jobbar processtyrt efter ISO 20000 och ITIL med definierade tekniska och kundnära tjänster. Inom IT Infrastruktur jobbar idag 33 personer med installation, underhåll och utveckling av landstingets datanät, servrar och IT-system som dessutom är behjälpliga vid upphandlingar med sin teknikkompetens.

Som gruppchef är du direkt underställd avdelningschefen. I uppdraget ingår ett ansvar för ekonomi, verksamhet och personal inom IT Infrastruktur. Uppdraget som gruppchef innebär ett nära samarbete med övriga gruppchefer inom IT, avdelningschef och verksamhetschef. Ditt uppdrag kommer till stor del bestå av att leda, planera, följa upp och utveckla verksamheten inom IT Infrastruktur. Vi värderar en god samarbetsförmåga med samtliga personalkategorier.

Utbildning/erfarenhet

Du har idag en ledarposition eller har tidigare erfarenhet av arbete som chef eller ledare för IT verksamhet, gärna inom hälso- och sjukvårdssektorn. Du har förmågan att inspirera till förändring och utveckling och är en god teamledare som skapar delaktighet och engagemang i din grupp. Du är tydlig i ditt ledarskap, där din uppgift är att vara drivande och motiverande på avdelningen samt att tillvarata dina medarbetares idéer och visa uppskattning. Är du även ödmjuk och ansvarstagande kan Landstinget i Uppsala vara rätt utmaning för dig.

Förmåner

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Lön och tillträde enligt överenskommelse. Du får en grund-anställning som Handläggare IT med ett 2 årigt förordnande som gruppchef. Tillträde enligt överenskommelse.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Chef
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga