Akademiska Sjukhuset · Publicerad 8 nov

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Verksamhetsområdet Medicinsk teknik, sjukhusfysik och it - MSI, verkar inom Region Uppsala för att betjäna patienten genom att stödja de medicinska och administrativa verksamheterna. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller verksamhetens IT-stöd och medicintekniska utrustningar. Verksamhetsområdet består f n av ca 190 medarbetare fördelade på tre sektioner: IT, Sjukhusfysik och Medicinsk teknik.

Arbetsuppgifter

Som It-tekniker blir du en del i gruppen klient och applikationsförvaltning och kommer att ansvara för tjänsten hantering av mobila enheter. Dina uppgifter blir att tillhandahålla åtkomst för applikationer i mobila enheter samt att säkra upp och kontrollera dessa. En mobil enhet kan vara en mobil, platta eller specialutrustning som inte klassas som en dator. Du är med och tar fram nya lösningar och mobila enheter till regionen med hög kvalitet och kostnadseffektivitet. Även en del teknisk support ingår i arbetsuppgifterna. Du kommer också få hjälpa de andra i gruppen med klient frågor, tex utreda och felsöka nya funktioner i Windows 10 och 7.

Om dig

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom IT och har lätt att lära sig nya saker. Gärna att du har arbetat med mobila enheter tidigare och i något MDM/EMM verktyg. Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet inom klientområdet med Windows som fokus. Du är en drivande och självgående person som tar ansvar och vill leverera med hög kvalitet. Du har förståelsen för att det kräver både lyhördhet och respekt för andras behov och perspektiv då du tar dina beslut. Det är även viktigt att du som person är självgående, driven och sporras av stora och små utmaningar.

Krav:
  • erfarenhet av Windows 7 och 10
  • kunskap om att managera mobila enheter så som plattor och telefoner.
  • bred allmän erfarenhet inom klientområdet.
Meriterande:
  • erfarenheter i Microsoft Intune
  • erfarenhet av stora, komplexa IT-organisationer
  • erfarenhet i SCCM
  • erfarenhet i ADUC, ADGP
  • utbildning inom IT.
AKADEMISKA SJUKHUSET

Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en grupp med gott samarbete och arbetsklimat. Hos oss arbetar du tillsammans med duktiga och engagerade kollegor där erfarenhetsutbyte och samverkan är prioriterat. Du kommer att kunna utvecklas i din roll och med tiden få ett större ansvar. Du blir en viktig kugge i det maskineri som driver Akademiska sjukhusets och Region Uppsalas verksamhet framåt med hög kvalitet, kostnadseffektivitet och optimerade arbetsmetoder.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support