Bevego Byggplåt & Ventilation AB · Publicerad 10 nov 2021

Nu satsar Bevego i Uppsala-området!

Vi söker en ny utesäljare inom affärsområde Ventilation som vill vara med på vår tillväxtresa - är det dig vi letar efter?

Bevego är ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation & teknisk isolering. Vi har filialer på cirka 40 platser i landet, från Luleå i norr till Malmö i Söder. Nu vill vi hitta dig som är en engagerad och driven säljare någonstans i Uppsalatrakten med omnejd.

Regionen omfattar 5 filialer och vi är drygt 60 anställda. Du utgår från vår filial i Uppsala, men självklart är du mest ute på fältet och besöker kunder. Det är också i den rollen du glänser som mest!

Utesäljare affärsområde Ventilation

Lite om dig...

Vi tror att du som söker har gymnasieutbildning, troligen med teknisk inriktning. Gissningsvis har du även utbildning inom försäljningsteknik, där du också har många års praktisk erfarenhet , företrädesvis B2B.

Du har tidigare erfarenhet som utesäljare eller KAM, gärna från vår bransch - företrädesvis inom ventilation, och du kan sätta dig in i kundernas situation. Du trivs i mötet med andra människor, är serviceminded och försöker hitta lösningar där andra kanske ser problem.

Inom Bevego är ett av våra värdeord "tillsammans", för dig märks detta exempelvis av det teamwork som du och innesäljarna arbetar i. Vi använder oss av CRM för kundnoteringar och uppföljning, tidigare erfarenhet av att arbeta i sådana system är meriterande. I detta system delar ni viktig information och det är ett naturligt inslag i vardagen. Men det visar sig också i att du är en person som vill engagera dig i regionens framgång och aktivt bidra till en positiv utveckling av arbetet och samverkan såväl inom som utanför bolaget. Du har samtidigt ett eget driv och gillar när det är mycket på gång, för dig är det självklart att vara självgående och arbeta för uppsatta mål. Din kundportfölj är utgångspunkten för dina aktiviteter där du utvecklar såväl nya som befintliga affärsrelationer.

Arbetsområdet är region Mälardalen (Storstockholm med omnejd) med utgångspunkt från vår filial i Uppsala. Du tillbringar 4 dagar i veckan ute på fältet och är direkt underställd regionchef.

Låter det som en roll för dig? Skicka då din ansökan och berätta för oss varför du tror dig vara rätt person för Bevego, och varför du vill arbeta i vårt team.

Körkort för personbil är krav.

Ansök snarast, urval sker löpande. Upplysningar lämnas av Regionchef Jonas Ekholm, på telefon: 0706-97 35 00
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Välkommen till Bevego! Om du inte redan känner till oss är vi ett av landets ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, teknisk isolering och ventilation. Bland våra kunder anses vi vara en tillförlitlig leverantör med gott rykte, något vi är mycket stolta över och jobbar hårt för. Vi kavlar gärna upp ärmarna och ser till att vårt sortiment ständigt uppdateras, att vår kvalité är den högsta och våra medarbetare de mest kompetenta.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga