Brightby · Publicerad 26 mars 2020

Vi söker nu för kund i Uppsala en redovisningsekonom. Du kommer att tillhöra ekonomiavdelningen som består av 6 personer. Uppdraget är inledningsvis på 6 månader med eventuell möjlighet till anställning direkt hos vår kund.

Arbetsuppgifter
  • Krav och Inkasso arbete
  • Ansvara och hantera ROT& RUT gentemot Skatteverket
  • Kontoavstämningar
  • Eventuellt ansvara och hantera utläggsredovisningen
Du kommer även få möjlighet att vara delaktig i olika projekt inom ekonomiavdelningen - t ex analyser av valutadifferenser, likviditetsprognoser mm.

Vem är du?

Vi söker dig som har 2-3 års erfarenhet från redovisningsarbete och känner dig trygg med löpande redovisning och avstämningar. Vi ser att du har erfarenhet från arbete inom koncern och förstår betydelsen av att hålla deadlines vid t ex månadsbokslut. En fördel är om du har tidigare erfarenhet från rapportering. Du trivs i din roll som redovisningsekonom och trivs även med administrativa arbetsuppgifter. Som person ser vi att du är ordningsam och trivs med många kontaktytor. Din framtida arbetsgrupp präglas av ett tätt samarbete där alla ställer upp för varandra och för att lyckas i rollen ser vi att du är prestigelös och har en god samarbetsförmåga. Då det i tjänsten ingår mycket kommunikation och en del internationella kontakter bör du ha lätt för att skapa goda relationer samt ha goda kunskaper i svenska och engelska.

Start: Omgående

Placering:
Uppsala

Omfattning:
Heltid

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig kandidatansvarig på Brightby, Erica Sundin på 072-857 31 70 eller erica.sundin@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då tjänsten ska tillsättas omgående.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga