Danske Bank · Publicerad 9 sept 2019

Vill du arbeta i ett team som prioriterar samarbete för att tillsammans utveckla verksamheten genom att öka antalet affärer? Trivs du i en social roll där du får arbeta med långsiktiga relationer och vara en del av ett glatt team? Då är det här kanske jobbet för dig!

Företagssidan i Uppsala består av 7 personer som arbetar i en miljö som kännetecknas av ett mycket gott samarbetsklimat och en prestigelöshet. Vi har en bred mix av kompetenser vilket gör att vi lär mycket av varandra. Det sker många förändringar inom vårt segment och vi försöker alltid att ta till oss nya arbetssätt med en positiv attityd.

Vi arbetar aktivt med prospektering och vårt uppdrag är att utveckla verksamheten genom att öka antal affärer. Något som är viktigt för oss är att ha en långsiktighet i våra affärsrelationer och behålla vårt goda rykte på den lokala marknaden.

Om rollen
Som Relationship manager arbetar du aktivt med en befintlig kundstock samt arbetar med fokus mot prospektering. Del av arbetet innefattar att säkerställa att krediter och kredituppföljning hanteras och följs upp på ett korrekt sätt. Jobbet ger en bra förståelse för företagens behov, verksamhet och utveckling och det är därför viktigt att kunna arbeta med framåtblickande analys för att på så sett tillgodose och diskutera företagens kommande behov.

I arbetet ser vi det naturligt att du är lösningsorienterad och engagerad i kontakten med kunderna. Genom att anamma och använda våra nya arbetssätt minskar vi tillsammans den administrativa delen av arbetet och kan fokusera allt mer på kontakten med kunderna.

Vi erbjuder
Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare med drivet att utveckla sig själva och våra affärer. För dig som vill växa både personligt och professionellt ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Vem är du?
Det är viktigt att du som söker har ett stort engagemang och förmågan att driva arbetet med sin egen kundstock självständigt, samtidigt som du tycker om att arbeta i ett lag tillsammans med dina kollegor. Det är viktigt att du är prestigelös och hjälper kollegor när behov uppstår. Du bör känna sig trygg i kundmöten och tycker om att driva möten. Det är också bra med en struktur då vi ofta har deadlines och uppföljningar som kräver behöver ha kontroll över.

Vi ser att du har en akademisk examen inom ekonomi och en god förståelse och kunskap inom företagsekonomi. Du förstår och kan tolka ett bokslut samt har kunskaper inom kreditberedning. Att kunna hantera IT-system och gilla att arbetat digitalt ser vi som en förutsättning för att du ska lyckas i arbetet. Främst sker kommunikation på svenska, men även engelska förekommer i arbetet. Det är viktigt att du är duktig på att förstå bolagets behov för att kunna erbjuda rätt tjänster till kunderna.

Är du intresserad?
Intervjuer sker löpande, ansök redan idag!

Tveka inte att kontakta kontorschef Peter Löwenborg på 076-8369861, om du har några frågor.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan och CV senast 2019-09-30.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med på vår resa mot att bli den mest tillförlitliga finansiella partnern. Vår ambition är att skapa värde för våra kunder, såväl privatkunder som företag och institutioner.

Danske Bank växer snabbt i Sverige, där vi är en utmanare på bankmarknaden, och vi vill därför anställa de mest ambitiösa personerna som vill vara med och bidra till vår drivna och inkluderande kultur. Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har 19 500 anställda i 16 länder, varav 1 500 i Sverige.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga