EasyTelecome · Publicerad 31 jan

EasyTelecom är en fast- och mobiltelefonioperatör som nu letar efter sin nästa medarbetare inom systemutveckling. Du kommer att arbeta i centrala Uppsala med närhet både till Uppsala centralstation och stadens affärsutbud. Tjänsten är beräknad att påbörjas så snart som möjligt och är en direktrekrytering till EasyTelecom. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under processens gång och tjänsten kan komma att tillsättas innan det att ansökningstiden har gått ut.
Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I rollen som systemutvecklare kommer du i huvudsak att arbeta med utveckling av EasyTelecoms egna internutvecklade system. Du arbetar med kunden i fokus tillsammans med EasyTelecoms arbetslag för att bibehålla den redan höga kvaliteten och standarden som deras tjänster har. Vidare kommer du även i rollen som systemutvecklare analysera kunders flöden för att hitta förbättrings och utvecklingsområden och genomföra dessa.
I viss mån kan rollen och dess utformning anpassas till dig med din specifika kompetens, kunskap och styrka och även se till inom vilka områden du vill utvecklas och få ny kunskap inom.

Kunskap och Erfarenhet

Du som söker rollen som systemutvecklare har arbetat med utveckling i ett par år med till exempel Object-Oriented PHP, NodeJS, MySQL, HTML5, Linux/Debian och/eller Java. Som person har du ett driv och en nyfikenhet att utveckla dig själv och din kompetens och tycker om att arbeta både i grupp och individuellt. Du är lyhörd och har lätt för att anpassa dig och vill gärna bidra både till företagets utveckling men även med dina idéer och åsikter.
Du trivs i ett arbetssammanhang där du är en del av ett team där du har möjlighet att utvecklas inom olika områden beroende på ditt intresse. Stor vikt kommer att läggas vid dig som person och dina personliga egenskaper då ditt bidrag både kompetensmässigt och personlighetsmässigt är en viktig del i EasyTelecoms fortsatta framgång.

Om EasyTelecom

EasyTelecom är en fast- och mobiltelefonioperatör, primärt aktiv på den Svenska marknaden. EasyTelecom erbjuder en kommunikationslösning som är flexibel, enkel att använda och mycket kraftfull. Vi skiljer oss markant från andra aktörer dels genom vår affärsidé men framför allt genom att vi har 100% kontroll på våra system, i allt ifrån mobilapplikationen till hur vi tar betalt för användning av våra tjänster till vart vi skickar underlaget för fakturering. Vår gedigna kompetens gör att vi inte är inte beroende av externa systemleverantörer för att nå framgång - vi gör förbättringar och uppdateringar i den takt vi finner är lämpligast.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
11 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare