Habia Teknofluor · Publicerad 4 dec 2019

Är du redo för en ny utmaning och har viljan att utvecklas inom HR-området?
Då har vi jobbet för dig!
Habia Teknofluor AB behöver nu förstärka sin verksamhet med en driven HR-generalist.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer vara en stödfunktion till chefer och anställda i alla typer av HR-relaterade frågor så som rekrytering, hantering av personalens synpunkter och önskningar samt administration. Du kommer även skapa och uppdatera Habias personalprocesser och policys, delta i fackliga förhandlingar samt säkerställa att företaget är förenligt med alla arbetsrättsliga lagar och regler.

För Habia är det viktigt att fokus ligger på att främja en positiv och medarbetarorienterad företagskultur där fokus ligger på kvalitet, ständiga förbättringar och medarbetarengagemang.

Vem är du?

Vi söker dig som vill utvecklas inom HR. Ett roligt uppdrag där du kommer att få jobba med alla delar. Stort driv, ansvarstagande och initiativtagande krävs då du är själv inom HR i Sverige men stöttas självklart av VD, Linjechefer och HR-manager i England.
Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet av brett HR-arbete, god kommunikationsförmåga och är bekväm i tal och skrift på engelska samt är flytande i svenska då Habia är ett internationellt bolag.

Som person är du noggrann och har ett öga för detaljer såväl som helhet. Du är driven, har inga problem att arbeta med stort som smått och uppskattas av dina arbetskamrater för din goda samarbetsförmåga och höga kvalitet

Om verksamheten

Habia Teknofluor AB är en av Europas ledande tillverkare av fluorplastslang, högtrycksslang samt bearbetade detaljer av PTFE. Kundkretsen består av stora internationella företag som ABB, Tetra Pak, Parker samt ContiTech och merparten av produkterna levereras utanför Sverige. Verksamheten startades 1954 i Knivsta och ingår numer i Smith´s Group i divisionen Flex-Tek. Vi är ca 70 anställda. Läs gärna mer om oss på www.flextekgroup.com och www.smiths.com
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
5 jan 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård

Inga fler liknande jobb tillgängliga