KPMG · Publicerad 26 okt

KPMG arbetar för att göra skillnad och förbättra framtiden för våra kunder. Vi drivs av att förmedla affärsmässiga insikter och erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt och rådgivning. Genom vårt globala nätverk är vi ett av världens ledande kunskapsföretag med 162 000 specialister i 155 länder. I Sverige har vi stark lokal förankring med 1 600 medarbetare på 60 orter.

Vi söker dig som har viljan och engagemanget att tillsammans med oss leda våra kunder mot en positiv förändring.

Arbetsuppgifter

På kontoret i Uppsala är det 27 medarbetare som arbetar med såväl mindre som stora företag men även med föreningar, stiftelser med mera. Medarbetarna förenar lokal förankring och gedigen kunskap med den globala revisionsbyråns nätverk och specialistkompetens.

I rollen som redovisningskonsult kommer du att ansvara för att stötta företagets kunder med redovisning bestående av löpande bokföring, avstämningar, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisningar och deklarationer.

Utbildning/erfarenhet

Du som söker är en redovisningskonsult med ett par års tidigare erfarenhet från redovisningsbyrå eller motsvarande. Du är lyhörd, har lätt för att kommunicera och har intresset, viljan och förmågan att hjälpa andra och leverera lösningar. Som person är du noggrann, väl medveten om mål och kvalitetsstandard samt att du lägger ner stor vikt vid att leva upp till dessa. Vi ser gärna att du är en affärsinriktad och initiativrik person som sätter i gång aktiviteter och uppnår resultat. Du har ett flexibelt förhållningssätt, gillar att arbeta utifrån flera perspektiv och ser möjligheter till förändring.

I den här rekryteringen samarbetar KPMG med Poolia i Uppsala. Ansvarig Rekryteringskonsult Anne Wegar eller Rekryterare Karin Berglund svarar gärna på eventuella frågor om tjänsten. De nås på anne.wegar@poolia.se eller karin.berglund@poolia.se.

Förmåner

Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och du kommer att få utmanas genom spännande och samhällsviktiga uppdrag hos våra klienter. Vi erbjuder dig ett omväxlande och ansvarsfullt arbete med nära kundkontakter. Tempot är ofta högt med många möjligheter till stimulerande sociala kontakter, ständiga förändringar och kunskapsutveckling. KPMG erbjuder även ett omfattande internt utbildnings- och utvecklingsprogram.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga