Kamux AB · Publicerad 13 sept 2019

Kamux, ledande bilfirma specialiserad på inköp och försäljning av begagnade bilar, expanderar kraftigt och söker till sin nya butik i Boländerna, Uppsala, en kombinerad inköpare/säljare. Ditt fokus kommer huvudsakligen ligga på att köpa in bilar men försäljning av bilar förekommer i mån av tid och behov. Du ska ha intresse för bilar och näsa för affärer. Vi lägger störst vikt på din personlighet då du kommer ha många kontakter och bransch-relationer. Vi söker dig som är engagerad, driven och positiv.

För att du ska lyckas och bli framgångsrik satsar vi mycket på din introduktion och utbildning! Dessutom hjälper vi varandra på ett enastående sätt genom att alltid sätta laget före jaget.

Arbetsuppgifter:
Som inköpare på Kamux är det du som har bäst koll på bilmarknaden. Dina främsta arbetsverktyg är mail och telefon med syfte att värdera och köpa in bilar från privatpersoner och företag. Relationsbyggande och förhandling är återkommande delar av arbetet. Det är viktigt att alltid ge bra service och vara stresstålig.

När det gäller säljdelen kommer du ha omfattande kontakt med kunder så viljan att hjälpa kunder och skapa förtroende är avgörande. Köp av bil är en stor investering så det är viktigt att du som säljare är ärlig och tydlig med vilka tjänster Kamux erbjuder - och inte erbjuder. Du ska guida kunden i hans/hennes bilköp!

Du arbetar i ett team mot högt uppsatta mål och ska ha en stark drivkraft att skapa goda resultat.

Tidigare erfarenhet av inköp eller försäljning är inte ett krav men har du på något sätt skaffat dig kunskap om bilbranschen är detta ett plus.

För att lyckas tror vi detta passar in på dig:
  • Du har ett genuint bilintresse och drivs av att skapa affärer
  • Du är framåt, positiv och problemlösande
  • Du är utåtriktad och bra på att skapa relationer
  • Du har förmågan att lyssna på kunden och sätta dig in i kundens behov
  • Du har hög arbetsmoral och trivs med ett högt arbetstempo
  • Du är flexibel och anpassningsbar och kan rycka in där det behövs
B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig:
Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag.Goda utvecklingsmöjligheter och som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver för att lyckas på jobbet. Goda insatser kommer att generera en konkurrenskraftig lön.

Ansökan:
Låter det här intressant och känner du att du inte kan vänta på att få börja jobba som inköpare/säljare på Kamux? Skicka in ditt CV och personliga brev senast 13 oktober. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

För mer information kontakta vår HR-chef Anders Johansson, anders.johansson@kamux.se, telefon 073 366 69 90.

Vi ser fram emot din ansökan, gärna så snart som möjligt då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
På Kamux har vi specialiserat oss på att köpa in och sälja begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser. Dessutom erbjuder vi en kundservice i särklass.

Kamux har i dagsläget 48 butiker i Finland, 16 i Sverige och 6 i Tyskland - och vi expander hela tiden! Totalt har vi sålt över 220 000 bilar till nöjda kunder i dessa tre länder.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 okt 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi, Försäljning
Underkategori
Inköpare , Butik

Inga fler liknande jobb tillgängliga