Konfidentiell · Publicerad 8 dec 2020

Valueone söker en Senior logistikutvecklare för ett ettårigt konsultuppdrag hos vår kund inom läkemedelsindustrin i Uppsala. Uppdraget ska tillsättas snarast.

Om rollen
Vår kund står inför stora utmaningar inom den närmaste framtiden och kommer att göra stora investeringar inom sin produktionsverksamhet. Till sin hjälp söker de nu en senior logistikutvecklare med erfarenhet av internlogistik. I uppdraget ingår att säkerställa effektiva materialflöden från och till förråd/lager och vidare ut till produktionslinorna. Fokus ligger på att ta fram praktiska lösningar, vilket bland annat innebär att dimensionera flöden, ta fram en fungerande layout och hitta tekniska lösningar som exempelvis automatiska trucksystem.

Erfarenhet och kompetens
För uppdraget söker vi dig som har mångårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, helst med en akademisk utbildning inom lämpligt område, tex teknik, ekonomi eller logistik. Det är viktigt att du har erfarenhet av att jobba med både analys och implementering samt att du är van att arbeta projekt- och uppdragsbaserat. Vi ser det också som meriterande om du har erfarenhet från att arbeta med distributionslösningar för temperatutkänsliga produkter.

Ansökan
Du är välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Uppdragen tillsätts löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070 786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
5 feb 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager , Logistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga