Poolia Ekonomi · Publicerad 16 feb

För kunds räkning söker vi nu en erfaren Redovisningskonsult för ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt. Du kommer för tjänsten att bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. För dig som vill finns även möjlighet att gå in som underkonsult.
Vi ser fram mot att läsa din ansökan!

Arbetsuppgifter

I rollen som Redovisningskonsult kommer du i huvudsak att arbeta med:
  • bokslut och deklaration mindre aktiebolag
  • bokslut och deklaration enskild firma.
Du kommer att arbeta självständig och handleda de som gör den löpande bokföring på uppdragen. Du kommer även att ha deklaration- och bokslutgenomgång med kunderna.

Utbildning/Erfarenhet

Du som söker är Redovisningskonsult med minst fem års erfarenhet från redovisningsbyrå eller motsvarande. Du är lyhörd, har lätt för att kommunicera och har intresset, viljan och förmågan att hjälpa andra och leverera lösningar. Som person är du noggrann, väl medveten om mål och kvalitetsstandard samt att du lägger ner stor vikt vid att leva upp till dessa. Vi ser gärna att du är en affärsinriktad och initiativrik person som sätter i gång aktiviteter och uppnår resultat. Du har ett flexibelt förhållningssätt, gillar att arbeta utifrån flera perspektiv och ser möjligheter till förändring.
Vidare är du flytande i svenska och engelska sam har goda kunskaper i Excel. Det är även meriterande med kunskaper i Wolters Kluwers deklaration- och bokslutsprogram, Fortnox och Briljant.

Om Poolia

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 mars
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga