Poolia Ekonomi · Publicerad 11 jan

Har du erfarenhet av ekonomiarbete och administration? Vill du arbeta i en värdebaserad och spännande organisation? Nu söker vi en strukturerad ekonom för uppdrag som ekonomiansvarig hos vår kund Dag Hammarskjöldfonden. Tjänsten beräknas starta i början av februari och pågå under tre månader, med eventuell möjlighet till anställning hos kund.

Urval och intervjuer sker löpande under processens gång och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Under 2019 kommer verksamheten utvecklas och som ekonomiansvarig kommer du att få möjlighet att utveckla nya system och rutiner för ekonomihanteringen. I rollen som ekonomiansvarig kommer du att ansvara för att implementera Visma på företaget utifrån en ny strategisk plan. Du kommer ansvara för att upprätta dokument för den interna ekonomihanteringen.

Du kan även komma att arbeta med:
  • ekonomiadministration och bokföring
  • utbetalningar
  • budget, in- och utbetalningar
  • ekonomisk uppföljning
  • skatte- och momsdeklarationer
  • avtalshantering
  • säkerställa och upprätta rutiner för att lagar, förordningar samt fondens interna Policys efterföljs.
Om dig

Vi ser att du som söker har arbetat med liknande arbetsuppgifter och har erfarenhet av att skapa struktur i ekonomisystem eller vill utvecklas och ta nästa steg inom ekonomi. Det är meriterande om du har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi och examen från universitet eller högskola. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Det är meriterande om du har arbetat i Visma.

Som person är du noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du trivs med att ta egna initiativ och att arbeta i en värdebaserad organisation. Vi ser även att du är en öppen och prestigelös person som är flexibel.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 jan
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi