Poolia Ekonomi · Publicerad 17 jan

Österby Gjuteri söker en redovisningschef / ekonom på 75-100%. Tjänsten som är en konsulttjänst kommer att fortlöpa i cirka sex månader med mycket goda chanser till förlängning och på sikt anställning direkt hos kund. Hos Österby Gjuteri arbetar det cirka 80 personer i olika roller och din närmaste kollega kommer att vara företagets ekonomiassistent som du även kommer att ha ansvar för. Då tjänsten är en konsulttjänst kommer du att bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan således komma att tillsättas innan det att ansökningstiden har gått ut.
Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningschef/ekonom kommer du bland annat att arbeta med:
  • löpande redovisning
  • månadsbokslut
  • analyser och kostnadsuppföljningar
  • bankkontakter
  • likviditetsprognoser
  • föra lednings- och styrelseprotokoll samt gärna återrapportera detta inför ledningen.
Utbildning/erfarenhet

Vi ser att du som söker minst har några års erfarenhet av redovisning och bokslut samt gärna tidigare erfarenhet av självständigt ekonomiansvar. Du har goda kunskaper i Officepaketet och är flytande i såväl tal som skrift i svenska samt goda kunskaper i engelska språket.
Som person är du analytisk, noggrann, jordnära, prestigelös och social.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.
+ Läs mer om företaget