Poolia IT · Publicerad Idag 00:00

För kunds räkning söker vi nu en drifttekniker för ett konsultuppdrag som beräknas att påbörjas omgående. Uppdraget är en heltidstjänst och du kommer att ha din arbetsplats i Östhammar. Du kommer för tjänsten att bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under processens gång och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan det att ansökningstiden har gått ut.
Vi ser fram mot att läsa din ansökan!

Arbetsuppgifter

Dina primära arbetsuppgifter som drifttekniker kommer att vara att säkerställa och upprätthålla en hög tillgänglighet och driftsäkerhet för vår kunds IT anläggningar. Du kommer bland annat att arbeta med övervakning och förvaltningsåtgärder av exempelvis:
  • storage
  • nätverk
  • applikationsdrift
  • Linux
  • Windows Server.
Utbildning/erfarenhet

Du som söker tjänsten skall ha erfarenhet från att ha arbetat i liknande projekt. Då jour kommer att förekomma i tjänsten är det starkt meriterande om du bor i Östhammars närområde.
Arbetet kommer att ställa krav på stresstålighet och noggrannhet. Viss tid kommer även att läggas i förändringsprojekt där god kommunikationsförmåga är ett krav.
Det är därför viktigt att du är flytande i svenska och engelska.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Rekryteringen hanteras av
Poolia