Poolia Kontor · Publicerad 7 mars

Poolias uppdragsgivare i Uppsala finns inom olika branscher och innefattas av både stora och små företag. Rollen som assistent/administratör kan därför se väldigt olika ut beroende på bransch och företag. Inom alla företag är givetvis service ledordet men grundläggande för rollen är även mycket eget ansvar och självständigt arbete.

Genom att svara på den här annonsen, ansöker du inte till en specifik tjänst utan visar ett allmänt intresse för att jobba som konsult inom kontor och administration hos Poolia.

Arbetsuppgifter

Tjänsterna är mycket variationsrika och kan innehålla allt från rutinarbete till kvalificerade uppgifter såsom:
  • planering och organisering
  • konferens- och resebokningar
  • mötesdokumentation
  • allmän administration
  • reseadministration
  • posthantering
  • protokollföring
  • diarieföring
  • rapportskrivning.
Som administratör får du i stor utsträckning även arbeta med externa och interna kontakter, framtagande av statistik och informationssökning samt ekonomisk administration i form av konteringar.

Utbildning/ Erfarenhet

Vi söker dig som har sex månader till flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har god erfarenhet av Office-paketet och vana att arbeta självständigt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Meriterande är om du har arbetat inom både offentlig och privat sektor.

Som person är du driven, noggrann och har god känsla för service. Vidare är det även viktigt att du är lyhörd, flexibel och ordningsam, samt att du uppskattar variationsrika arbetsmiljöer och företagskulturer.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 apr
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga