Poolia Life Science · Publicerad 16 nov

Vi söker just nu laboratorieingenjörer till flera spännande konsultuppdrag inom området kvalitetssäkring till vår kund, ett läkemedelsföretag söder om Stockholm. Du kommer att ingå i en laborativ grupp med ansvarar för bakteriologiska rutinanalyser av slutprodukter, vatten, råvaru-, förpacknings- och processprover. Är du BMA med erfarenhet från klinisk mikrobiologi och intresserad av läkemedelsindustrin? Då kan du vara just den vi söker. Tveka inte och ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen till Poolia Life Science!

Arbetsuppgifter

Arbetet som laboratorieingenjör innebär att du arbetar i ett stort och mångfacetterat flöde av prover från olika tillverkningsprocesser av tabletter, sterila produkter och inhalatorer. Det är en stimulerande miljö där du utöver laborativ skicklighet förväntas bidra till laboratoriets helhet och att ständigt förbättra verksamheten genom att t.ex. delta i projekt och utbildning.

Arbetsuppgifterna inkluderar t.ex. att:
  • Utföra bakteriologiska analyser samt avläsning och bedömning av resultat.
  • Arbeta med kvalitetsavvikelser, GMP-dokument och rapporter.
  • Medverka vid inspektioner från myndigheter och företag.
Utbildning / Erfarenhet

Du är utbildad Biomedicinsk analytiker med erfarenhet från Klinisk mikrobiologi/bakteriologi
  • Du behöver vara noggrann och initiativrik.
  • Du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt på svenska och engelska.
  • Du har en utmärkt samarbetsförmåga och har ett lösningsorienterat angreppssätt på problem.
OM POOLIA - VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Vi på Poolia Life Science är specialister som rekryterar specialister inom life science. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi vill att Du ska må bra och trivas med oss på Poolia och därför erbjuder vi Dig friskvårdsbidrag, företagshälsovård och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Hos oss får du en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med Dig och kundföretagen under hela din anställning. Vårt mål är att vi ska trivas och utvecklas tillsammans.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga