Poolia Life Science · Publicerad 26 sept

Till vår kund, ett Life Science företag med inriktning mot medicinteknik söker vi nu en teknisk skribent. Uppdraget är ett konsultuppdrag och beräknas starta i oktober och pågå fram till årsskiftet. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som Teknisk skribent och den primära arbetsuppgiften innebär att göra tillägg och modifiera användarmanualer och andra dokument inför uppdateringen av ett av företagets instrument. Det som skall beskrivas rör spårbarhet av arbetsflödet i instrumentet samt ny funktionalitet både vad gäller hårdvara och mjukvara.

Utbildning/erfarenhet
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta som teknisk skribent eller teknikinformatör
  • Kunskaper i program som InDesign och FrameMaker eller liknande verktyg.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Goda kunskaper i Officepaketet.
För att lyckas i rollen så är du, ansvarstagande, noggrann och initiativrik. Vi ser gärna att du tidigare arbetat som konsult och trivs med det.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som har en biokemisk, kemiteknisk eller naturvetenskaplig bakgrund. Vi arbetar med de främsta av Sveriges läkemedels- och livsvetenskapsföretag. Så, vare sig du är intresserad av mikrobiologi, kemi, regulatoriskt-, miljö- eller kvalitetsarbete, marknad och försäljning har vi en tjänst för dig.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Teknisk skribent
Rekryteringen hanteras av
Poolia