Poolia Life Science · Publicerad 14 sept

Just nu ser vi ett stort behov av mikrobiologer hos våra kunder i Uppsala. Har du ett genuint intresse för mikrobiologi, utbildning inom området och/eller några års relevant erfarenhet? Trivs du bra i laboratoriemiljö och är intresserad av att arbeta inom industrin? Då kan du vara just den vi söker. Tveka inte och ansök redan idag. Välkommen till Poolia Life Science!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter kan variera beroende vilken kunden är, men innebär i huvudsak att utföra mikrobiologiska analyser.

Utbildning / Erfarenhet
  • Du bör ha naturvetenskaplig högskoleexamen, gärna inom mikrobiologi/bakteriologi eller likvärdigt.
  • Har du arbetat med mikrobiologi/bakteriologi är det meriterande. Även arbete med renrum och aseptisk arbetsteknik är meriterande.
  • Du är noggrann, kvalitetsmedveten och har en utmärkt samarbetsförmåga.
  • Du kan uttrycka dig väl, muntligt såväl som skriftligt på både svenska och engelska.
Om Poolia - Vad vi kan erbjuda dig

Vi på Poolia Life Science är specialister som rekryterar specialister inom life science. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi vill att Du ska må bra och trivas med oss på Poolia och därför erbjuder vi Dig friskvårdsbidrag, företagshälsovård och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Hos oss får du en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med Dig och kundföretagen under hela din anställning. Vårt mål är att vi ska trivas och utvecklas tillsammans.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör