Rubino Rekrytering AB · Publicerad 5 mars 2019Aurora Innovation AB söker en produktchef som kan driva

produktutvecklingen med kunden i centrum. Det är en spännande

tjänst där du kommer att vara bryggan mellan försäljning och utveckling.
Du kommer att leda ett team av projektledare.


För att lyckas i rollen har du ett tydligt ledarskap. Du är duktig på att planera, prioritera och kommunicera. Det är en central roll som är viktigt för företagets utveckling där bl a omvärldsbevakning, konkurrens och positionering ingår.
Du är van vid att arbeta med projektbeställningar och vi ser gärna att du har affärsvana och erfarenhet av förhandling.

Som person är du en teamplayer med en innovativ ådra och ett tydligt och inkluderande ledarskap. Du har minst 3 års erfarenhet från en liknande roll och har en universitetsexamen. Du pratar engelska med lätthet och gärna ytterligare något europeiskt språk. Erfarenhet från hälso- & sjukvård är meriterande. Vi ser helst att du bor i Uppsala eller norra Stockholm.

Vi erbjuder ett spännande arbete i en trevlig miljö i centrala
Uppsala. Du ingår i ledningsgruppen och möter regelbundet personal och kunder från andra europeiska länder. Vi ger dig ramar och förutsättningar sedan kommer du att ha stora möjligheter att påverka din tjänst.

Om du vill veta mer om tjänsten kontakta Fredrik Englund på
Rubino Rekrytering 070-612 65 65.

Sök tjänsten via www.rubino.se

Välkommen med din ansökan!

Med våra kommunikationslösningar har vi hjälpt hälso- och sjukvården med att förbättra tillgängligheten i över 20 år.

Vår vision är att skapa en mer tillgänglig värld. Med hjälp av våra värderingar arbetar vi mot vår vision och nu söker vi dig som kan hjälpa oss nå den. Läs mer om oss, vår vision och våra värderingar på https://aurorainnovation.com/s...
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rubino Rekrytering erbjuder både företag och organisationer ett lösningsorienterat arbetssätt med partnerskap i fokus sedan 2003. Det viktiga utgångspunkten i vårt partnerskap är att vi har ett gemensamt mål och att rekrytera medarbetare som gör skillnad på sista raden. Oavsett om det är Säljare, Key Account Managers, Säljchefer eller nyckelpersoner i administrativa roller. Vi rekryterar i första hand Stockholm men även i andra delar av Sverige.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 maj 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Produktchef , IT-Chef
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga