Rubino Rekrytering AB · Publicerad 19 mars 2020

Aurora Innovation AB söker en Key Account Manager som har erfarenhet av försäljning inom hälso- och sjukvård samt uppskattar att etablera långsiktiga kundrelationer.

För att lyckas i rollen har du ett genuint intresse för långsiktiga kundrelationer samt följande erfarenhetsbaserade förmågor:
  • Kunna kartlägga och förstå kundernas,
  • fta komplicerade, organisation och
beslutsprocess, inklusive relationerna mellan våra användare och kundens besluts- fattare
- Förstå våra nuvarande och framtida användar- kategoriers arbetssituation, behov och frustrationskällor
  • Kunna genomföra presentationer både fysiskt och digitalt rörande våra produkter och tjänster
  • Ta fram behovsanalyser, offerter, prisförslag samt implementera produkterna hos kund
  • Hantera stora offentliga upphandlingar genom att i grunden förstå dess förutsättningar och därmed kunna ge ett relevant och konkurrenskraftigt svar
  • Ansvara för avtalsadministration.
Som person är du en lagspelare. Du har en stark vilja att hitta bästa möjliga lösning för både kund och Aurora
Innovation AB. Du är naturligtvis självgående, har god social kompetens och analytisk förmåga. Vi ser gärna att du har eftergymnasialutbildning inom ekonomi, teknik, försäljning, vårdutbildning eller motsvarande.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du arbetar nära de flesta av våra trevliga och duktiga kollegor från alla avdelningar och det ska mycket till att missa våra fredagsfrukostar.

Vi erbjuder bl. a fast, tjänstemässig marknadslön och friskvårdsbidrag. I och med att vi har en säljorganisation som täcker hela landet spelar det mindre roll var du bor.
Det viktigaste är att hitta rätt person.

Vi är ett innovativt företag som ständigt strävar efter att ha en inkluderande och positiv företagsanda. Vårt huvudkontor ligger i centrala Uppsala, ett stenkast från stationen och drygt 30 minuter med tåg från Stockholms Central.

Om du vill veta mer om tjänsten kontakta Fredrik Englund på
Rubino Rekrytering 070-612 65 65. Sök tjänsten via www.rubino.se

Välkommen med din ansökan!

Med våra kommunikationslösningar har vi hjälpt hälso- och sjukvården med att förbättra tillgängligheten i över 20 år.

Vår vision är att skapa en mer tillgänglig värld. Med hjälp av våra värderingar arbetar vi mot vår vision och nu söker vi dig som kan hjälpa oss nå den. Läs mer om oss, vår vision och våra värderingar på https://aurorainnovation.com/s...
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rubino Rekrytering erbjuder både företag och organisationer ett lösningsorienterat arbetssätt med partnerskap i fokus sedan 2003. Det viktiga utgångspunkten i vårt partnerskap är att vi har ett gemensamt mål och att rekrytera medarbetare som gör skillnad på sista raden. Oavsett om det är Säljare, Key Account Managers, Säljchefer eller nyckelpersoner i administrativa roller. Vi rekryterar i första hand Stockholm men även i andra delar av Sverige.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 maj 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga