SJR · Publicerad 11 sept 2019

Gillar du att jobba hos olika kunder där du får bidra med dina tidigare kunskapar och erfarenheter samtidigt som du får lära dig nytt? Då ska du skicka in en ansökan till oss!

Att jobb som konsult hos SJR
Att vara konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg. Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Arbetsbeskrivning
Exempel på vilka dina arbetsuppgifter som redovisningsekonom på plats hos våra kunder kan vara:
Löpande redovisning
Avstämningar
Bokslut
Budget och prognos
Rapportering

Vem är du
Du har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi, goda kunskaper i Excel samt erfarnhet av något större ekonomisystem. Du kan arbeta med löpande redovisning, kanske även bokslut? För att trivas i rollen som konsult bör du vara analytisk, strukturerad och kommunikativ. Vidare tror vi att du är en person som har lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du jobbar flexibelt.

Ansökan
Vill du höra mer om hur det är att jobba som konsult hos oss på SJR, eller bra vill komma och presentera dig, hör av dig till Charlotta Ezitis Holmström 076 647 16 57 eller Christine Stamfeldt 070 471 59 16

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT. SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Redovisningsekonom
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 nov 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga