Sandvik Cormant · Publicerad 1 jan

Till Sandvik Coromant i Gimo söker vi nu efter en systemutvecklare för ett konsultuppdrag på heltid. Tjänsten beräknas starta i januari 2019 och pågå under en längre period. Du kommer för denna tjänst ha din arbetsplats i Gimo.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att läsa din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare är du en viktig del av teamet och kommer leverera både projektaktiviteter och applikationsunderhåll inom produktionsområdet. I arbetet levererar du systemutvecklingsrelaterade aktiviteter inom varje release, såsom kravanalys, utveckling av ny funktionalitet samt kvalitetssäkring, i nära samarbete med Sandviks intressenter. Vissa internationella resor kan förekomma i denna roll.

Om dig

Vi ser att du som söker har en kandidatexamen i datavetenskap eller motsvarande kunskap i kombination med några års erfarenhet som systemutvecklare. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Du som söker har kunskap inom C#, .Net Framework, relationsdatabaser samt erfarenhet av objektorienterad-utveckling.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med Oracle, ASP.NET, HTML, CSS, Visual C++ eller VB.net utveckling. Det är även meriterande om du har jobbat med Microservice-arkitektur, Docker, Kubernetes, Angular, .Net Core, ASP.NET Core.

Som person är du entusiastisk och analytisk med ett starkt fokus på detaljer samt har ett systematiskt och strukturerat problemlösande tillvägagångssätt. Vi ser även att du är serviceinriktad med starkt kundfokus. Dessutom är du en lagspelare och har en god kommunikationsförmåga, med förmåga att uttrycka dig på ett tydligt och pedagogiskt sätt.

IT MES Development inom Coromant

Som systemutvecklare inom IT MES Development inom Coromant jobbar vi en del av vår tid med förvaltning av våra befintliga applikationer. Men mycket av vår tid går även åt till nyutveckling av applikationerna samt utveckling av nya applikationer. Vi är just nu i ett läge där vi behöver titta framåt mot ny teknik och anpassa och bygga om de applikationer vi har idag till modernare teknik. Vi jobbar tätt tillsammans med produktion och försöker se deras behov och deltar i olika projekt stora som små.

Teamet är uppdelade på 2 siter, Sandviken och Gimo med 5 anställda och 4 konsulter. De applikationer vi förvaltar är installerade på olika siter ute i välden och det mesta sköts remote men det kan även bli aktuellt med resor i tjänsten.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
25 jan
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga