Quant Service Sweden AB · Publicerad 6 apr 2021

Om Quant
Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I över 30 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda - våra medarbetare gör skillnad! Vi brinner för underhåll och är stolta över att se att vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet. Vi finns över hela världen inom ca. 70 anläggningar och är ca 2300 anställda.

Arbetsuppgifter
På Quant arbetar vi med modernt och förebyggande underhåll och säkerställer hög tillgänglighet i våra kunders produktionsprocesser. Vi söker en Underhållschef till vår site i Åseda hos vår kund Spaljisten. Är du mån om att arbeta med ständiga förbättringar, har högt kundfokus och arbetar för ett säkert underhållsarbete? Då kan det här vara jobbet för dig!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Driva ett aktivt säkerhetsarbete för våra medarbetare och möjliggöra deras personliga utveckling och kompetenshöjning
  • Kontinuerligt arbeta med hela fabrikens övergripande tekniska utveckling
  • Driva och implementera strategiska initiativ för att modernisera underhållsarbetet
  • Driva projekt i syftet om att öka effektivitet, kapacitet och säkerhet i fabriken
  • Ansvara för ekonomiska och operativa mätetal för din site
  • Ansvara för samt leda och fördela arbetet utifrån underhållsavtalet
Du leder ett team som består av ca 15 medarbetare, både tjänstemän och kollektivanställda. I teamet ingår underhållstekniker (mek och el), planerare, inköpare och underhållsingenjör. Du rapporterar till Operations
Manager för Skandinavien och deltar i operativa forum tillsammans med övriga Underhållschefer/Site
Managers. Du får även möjlighet att ingå i kundens produktionsledning på lokala siten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet av underhåll gärna inom tillverkande industri. Du har tidigare varit framgångsrik i ledarrollen och drivit flera förbättringsprojekt. Du har god vana att arbeta i underhållssystem, meriterande är om du tidigare arbetat i Maximo. Vidare har du goda kunskaper i office-paketet samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Personliga egenskaper
Du har ett starkt ledarskap och söker din egen framgång i andra människor, du är tryggheten i förändringsresor och kan se vart värde behöver adderas i din verksamhet. Vidare är du relationskapande och sätter alltid kundens behov i fokus där du arbetar för att ständigt överträffa dessa förväntningar. Att ta initiativ och beslut är en förutsättning för att ständigt utveckla och förbättra din verksamhet, vilket vi ser som en självklarhet. Att du i grunden har ett tekniskt intresse ser vi som fördelaktigt för tjänsten.

Urvalsprocessen sker löpande under ansökningsperioden, vänta därför inte med din ansökan utan skicka in den redan idag!

Om Spaljisten
Spaljisten AB, med produktion i Åseda, grundades år 1975. Tack vare våra 140 fantastiska medarbetare levererar vi varje år 2100 fullastade lastbilar med perfekt folierade spånskivor till våra kunder. Sortimentet består idag av både enstycksförpackade folierade produkter och komplexa möbler. Sedan mitten av 1980- talet är Spaljisten en leverantör till IKEA. Spaljisten är FSC® certifierade och har alltid nästa generation och vår närvaro på jorden i åtanke när vi producerar våra produkter. Spaljisten AB ingår i koncernen Surewood Industries AB, en stor träförädlingskoncern där även KG-list AB och Anebyhusgruppen AB ingår.

Kontaktperson:
Jon Persson
Operations Manager Skandinavien
jon.persson@quantservice.com

Sandra Enarsson Sundin
HR Business Partner Scandinavia
Sandra.enarsson-sundin@quantservice.com
+4672 092 11 12
+ Läs mer om jobbet

Inga fler jobb från Quant Service Sweden AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga