Uppvidinge kommun · Publicerad 25 juni

Älghults förskola

Uppvidinge kommun kommer från och med höstterminen 2018 bedriva förskoleverksamhet i Älghult. Verksamheten kommer att bedrivas i samma lokaler som Ugglebo har använt hittills. Kommunen är beredd att ge rätt personer bra anställningsvillkor. Erfarenhet, utbildning och personlig lämplighet kommer att särskilt beaktas vid lönesättningen.

Kommunikationer

Älghult ligger i Uppvidinge kommuns sydöstra del. Det tar cirka 45 minuter med bil till Växjö, 60 minuter till Kalmar och 60 minuter till Oskarshamn. Det finns dagliga kollektiva förbindelser inom kommunen och till bland annat Åseda, Växjö och Nybro.

Är du utbildad förskollärare eller utbildad Barnskötare, vill du arbeta i en kommun där man satsar på skolutveckling på vetenskaplig grund och på Förskolor och Skolor som utvecklas genom aktionsforskning?

Skulle du säga att du är förtroendeingivande, är duktig på att kommunicera och är en person som brinner för barns utveckling? Då är du den vi söker! Veteranklubben söker nu Förskollärare och Barnskötare till Älghult. Låter detta som din nästa utmaning, ansök redan idag! Uppdraget startar enligt överenskommelse och pågår tillsvidare.

Omfattning: heltid, tillsvidare och start enligt överenskommelse

Ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på "Sök tjänst" och bifoga CV och personligt brev. Sista ansökningsdag: 2018-08-01, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Connie Winsborn på 072-313 88 00 eller via connie.winsborn@veteranklubben.com
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
1 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Lärare

Inga fler liknande jobb tillgängliga