Montico · Publicerad 23 sept

Arbetsbeskrivning

Som ordermottagare får du möjlighet att ansvara för prognoshantering, orderregistrering och leveransbevakning. I rollen ingår även viss del produktionsplanering. Har du erfarenhet av liknande arbete kommer du att känna igen dig i arbetsuppgifterna.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. Du ycker om att ha många bollar i luften och är duktig på att strukturera. Du trivs i att arbeta i ett högt tempo och har en mycket god administrativ förmåga. Dina goda datakunskaper kommer väl till pass i denna tjänst.

Som person är du flexibel, framåt och har en god samarbetsförmåga. Du drivs av att vara "spindeln i nätet" och är serviceinriktad.

Krav är att du kan svenska och engelska i tal och skrift samt har B-körkort.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi söker en ordermottagare för kunds räkning i Vadstenaområdet.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.
Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga