Codeq AB · Publicerad 12 nov 2021

Vi söker för kunds räkning en kundfokuserad person som trivs i en tjänst med högt tempo och en bredd av arbetsuppgifter. Du erbjuds en tjänst i ett företag med korta beslutsvägar där du blir en viktig länk mellan kunder och produktion.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är flödesansvar för "dina" kunder innefattande orderregistrering, planering, kundkontakter. Kundsupport och hantering av ev. processavvikelser är andra viktiga arbetsmoment.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har lämplig eftergymnasial utbildning och/eller erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Goda IT-kunskaper är viktigt, liksom vana från arbete i affärssystem/ERP/MRP, gärna Monitor. Du behöver behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Som person vill vi att du är kommunikativ, driven, en bra lagspelare. Hög servicekänsla för interna/externa kunder sitter i ryggraden hos dig.

Ditt arbetssätt vill vi är analytiskt och strukturerat med sinne för detaljer och praktisk problemlösning och förbättringar.

Tjänsten är ett föräldraledighetsvikariat på ca 1 år, och du kommer vara anställd av Codeq.

Arbetstider: Dagtid.

Anställningsform: Enligt överenskommelse.

Tillträde: Snarast.

Placeringsort: Vaggeryd

Ansökan Tjänsten söker du direkt på www.codeq.se senast 11 dec. Löpande urval tillämpas.

Information Christer Johansson, 0393 - 77 99 95, alt Magnus Ryberg, 0370 - 123 00.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Codeq är en långsiktig kompetenspartner för medvetna kunder som inser att nyckeln till framgång är kompetent och engagerad personal. Vi levererar tjänster inom rekrytering och uthyrning och är en etablerad aktör inom ledarskaps- och organisationsutveckling. Vi har bred kompetens, men är specialister på tekniker, ingenjörer och ledare, vilket gör att våra kunder oftast är tillverkande företag och teknikföretag

Vi har kontor i Jönköping, Värnamo och Falköping.

Codeq grundades 2005 och ägs sedan 2021 av Huset Invest i Simonssongruppen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 dec 2021
Ort
Vaggeryd
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice

Inga fler liknande jobb tillgängliga