DISAB · Publicerad 1 nov 2021

Nu söker vi en händig och tekniskt intresserad ingenjör i en projektledande roll till marknadsledande DISAB i Vallentuna.

DISAB är ett globalt ledande tillverkningsföretag för mobila, semi-mobila och stationära vakuumsystem för den industriella marknaden. Sedan 1976 har vi erbjudit våra kunder förstklassiga produkter och tjänster. Nyckeln till framgång har varit att kombinera vår kunskap och erfarenhet med att ta fram tillförlitliga produkter och system med hög teknisk prestanda.

Som teknisk projektledare får du en viktig roll i att driva kundprojekt och göra kundanpassningar av befintliga produkter. Det här är tjänsten för dig som har ett stort tekniskt intresse och tycker om att lösa tekniska problem.

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På DISAB har vi nästan 100 anställda och partners runt om i världen. Vi strävar efter att skapa trygghet och förtroende bland våra anställda, skapa en plattform där man kan utvecklas och växa i sin roll. Vi tror att nyfikenhet och engagemang föder idéer och möjlighet till förbättring.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Driva industrikundprojekt, där du är spindeln i nätet mellan kunden, produktionsavdelningen och försäljningsavdelningen
  • Ha tät kontakt med kunden för att säkerställa att kundnöjdheten är optimal
  • Kunna göra enklare felsökningar av el och mekanik på plats hos kund
  • Organisera egna samt externa resurser vid installation hos kund
  • Ansvara för projektbudget
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I Vallentuna kommer du tillhöra en teknikgrupp på sex personer och du rapporterar till Teknikchef. Resor till kunder förekommer c:a 30 dagar per år, mestadels i Sverige och Europa.

VEM ÄR DU?

Du har en ingenjörsutbildning på lägst gymnasienivå. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha drivit tekniska kundprojekt, men du kan även ha erfarenhet som t ex montör och ha ett intresse för teknik och automations-el. Vidare är det meriterande om du har kompetens inom CAD-konstruktion. Då våra kunder finns både i Sverige och internationellt ser vi att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Om du dessutom kan tyska är det ett plus.

Som person har du ett genuint tekniskt intresse och en vilja att förstå hur våra produkter används. Du kan ta egna initiativ och arbeta såväl självständigt som i team. Vidare är du strukturerad, pedagogisk och kan anpassa din kommunikation.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga