Nederman · Publicerad 17 okt 2019Arbeta hos oss
Nu finns det en möjlighet att få vara en del i ett globalt företag med produkter som bidrar till en bättre miljö. Har du tidigare arbetat med kvalificerat produktionstekniskt arbete i ett tillverkande företag kan du nu få möjligheten att arbeta med att utveckla produktionsprocesserna i en av Nedermans produktionsenheter.

Du kommer att vara involverad i att identifiera, planera, resursplanera och driva förbättringsprojekt inom tillverkningsenheten som innefattar diverse metallbearbetning, montering, elarbete, ytbehandling samt test/verifiering. Du kommer att samarbeta med interna intressenter till att driva utvecklingen mot produktivitet, säkerhet, kvalitet och relaterade områden.

Dina arbetsuppgifter består av:
  • Systematiskt arbeta med att analysera och identifiera projekt inom produktion, maskiner, riggar, kringutrustning, layouter, flöden, operationsupplägg, kapacitet och kapabilitet.
  • Arbetar med att utforma och utveckla våra flöden och tillverkningsmetoder. I arbetsuppgifterna ingår bland annat produktionsanpassning av nya produkter/komponenter, utformning av arbetsinstruktioner, tidsstudier/Routings, balansering av produktionslinjer
  • Genomföra investeringar och förbättringsprojekt
  • Support vid kvalitetsavvikelser.
  • Arbetet sker med ständigt fokus på förbättrad tillverkningskostnad, hög kvalitet, god ergonomi och korta ledtider.
Vi söker dig som har lämplig erfarenhet av ovan arbetsuppgifter och ifrån liknande typ av tillverkningsindustri.

Din profil
Du ska ha en förmåga att anpassa dig och till förändringar samt ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Ha en hög integritet och en förmåga att driva igenom förändringar. Du behöver har erfarenheter av LEAN, ERP, kvalitetsarbete och vana av att kunna tänka och arbeta i ett brett spektrum i motsvarande miljö. Då koncernspråk är engelska är det också viktigt att du har goda kunskaper inom detta.

Kvalifikationer
  • Arbetat minst fem år med kvalificerat produktionstekniskt arbete
  • Högskoleexamen med inriktning mot Produktion/teknik alternativt tekniskt gymnasium med motsvarande erfarenheter.
Detta erbjuder vi dig
Ett växande miljötekniskt företag i en internationell miljö med stort eget ansvar. Du kommer att arbeta i produktionsenheten i Töredal med 21 dedikerade medarbetare där teamkänsla prioriteras.
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Töredal, strax utanför Kvänum
Vid frågor rörande tjänsten kontakta Pontus Karlsson, pontus.karlsson@nederman.com

Fakta om Nederman Group
Nederman är en världsledande leverantör av produkter och system inom området miljöteknik med fokus på luftfiltrering, rening och återvinning. Våra lösningar bidrar till att minska miljöpåverkan från industriproduktion, skapa ren och säker arbetsmiljö samt öka produktionseffektivitet. Nedermans erbjudande omfattar allt från kompletta lösningar, installation, driftsättning, utbildning och service. Försäljning sker via dotterbolag samt distributörer i ett 50-tal länder. Utveckling och tillverkning sker vid egna anläggningar i 12 länder på 5 kontinenter. Koncernen är noterad på Nasdaq Stockholm Mid Cap och har cirka 1900 anställda.

Läs mer på nedermangroup.com
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
löpande
Ort
Vara
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga